Teröre tepki gösterdiler

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığı son dönemlerde yaşanan terör olayları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na düzenlenen suikast girişimi ve Türk ordusunun Cerablusâ€??

Kapaklı 26.08.2016 20:33:00 0
Teröre tepki gösterdiler

“ASKERLERİMİZİ VE VATANDAŞLARIMIZI YİTİRİYORUZ”

 

Dün saat 16.00’da gerçekleştirilen basın açıklamasında konuşan CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin “ Maalesef her gün yeni bir acıyla uyanıyoruz. Her gün yeni bir terör olayında, evlatlarımızı askerlerimizi vatandaşlarımızı yitiriyoruz. Bu sabah da Cizre’de polis merkezine yapılan terör saldırısında şehit olan polislerimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” diye konuştu.

 

“ŞİDDETLE KINIYORUZ”

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na düzenlenen saldırıya tepki gösteren Seçkin “ Genel Başkanımız  Kemal Kılıçdaroğlu’nun şahsında partimize ve tüm milletimize yönelen bir terör saldırısı meydana geldi. Bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Şehit olan askerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı yaralılara acil şifalar diliyoruz” dedi.

 

“BAŞARILAR DİLİYORUZ”

 

Türk ordusunun Suriye kara sahasında gerçekleştirdiği harekatın başarı ile sonuçlanmasını temenni ettiğini kaydeden Seçkin “Cerablus harekatını gerçekleştiren mehmetçiğimize ve terörle mücadele eden tüm güvenlik güçlerimize başarılar diliyoruz. Ayrıca, Büyük taarruzun başlangıcının yıldönümü vesilesiyle başta Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimize Allah’ta rahmet diliyoruz. Unutmayınız ki CHP yılmaz, sinmez, korkmaz. Bir canımız var, o da bu ülkeye feda olsun.” diye konuştu.

 

Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10