Macit: Bayramda yüzleri güldüreceğiz

Yaklaşık 8 aydır Çerkezköy ve bölgede hizmet veren Pamukkale Turizm, Kurban Bayramı'nda da Çerkezköy ve bölge halkının yüzünü güldürmeyi hedefliyor.

Çerkezköy 28.08.2016 18:17:00 0
Macit: Bayramda yüzleri güldüreceğiz

İSTANBUL YOLCULARI İÇİN BÜYÜK AVANTAJ

 

Pamukkale Turizm, İstanbul’a seyahat edecek olan yolcular için sunduğu avantajlarla fark yaratmaya devam ediyor. İstanbul’a giden misafirlerinin en çok sıkıntı çektiği noktaların başında İstanbul içi ulaşım sorununun geldiğini ifade eden Pamukkale Turizm Bölge Müdürü Nihat Macit, konu ile ilgili yaptığı açıklamada; ‘Pamukkale Turizmi tercih eden misafirlerimizin bu sorunla karşılaşmamaları için her yarım saatte bir ücretsiz servis imkanı sağlıyoruz. Ayrıca Hadımköy Hareket Merkezimiz ve buradaki ücretsiz servislerimiz sayesinde Avcılar, Beylikdüzü gibi noktalara seyahat edecek olan misafirlerimizin zaman kaybı yaşamalarının önüne geçiyoruz’ açıklamasında bulundu.

 

TSK VE EMNİYET PERSONELİNE İNDİRİM

 

Pamukkale Turizm olarak önceliklerinin müşteri memnuniyeti olduğunun altını çizen Macit; ‘Pamukkale Turizmi tercih eden misafirlerimize bir yandan ‘Pamukyol Rahatlığı’ ile seyahat etme mutluluğunu yaşatırken, diğer yandan da deneyimli personelimizin güler yüzlü hizmetiyle huzurlu bir yolculuk yapmasını hedefliyoruz. Pamukkale Turizm’i tercih eden misafirlerimiz Türkiye’nin her yerindeki Burger King’lerde indirim imkanından faydalanabiliyorlar’ ifadelerini kullandı. Misafirlerin rahat yolculuk yapabilmeleri adına büyük çaba sarf ettiklerini ifade eden Macit, ayrıca Pamukkale Turizmi tercih eden Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Mensuplarına indirim sağladıklarını belirtti.

 

Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10