Kor ailesinin düğün mutluluğu

Uzun yıllardır Çerkezköy'de Özel Optimed Hastanesi'nde Nöroloji Uzmanı olarak görev yapan Dr. Levent Kor'un kardeşi Bülent Kor'un oğlu Kerem Tuna erkekliğe ilk adımını görkemli

Çerkezköy 28.08.2016 18:22:00 0
Kor ailesinin düğün mutluluğu

DAVETLİLERİ KAPIDA KARŞILADILAR

 

Parıltım Retaurant’ta önceki akşam 19.00-24.00 saatleri arasında düzenlenen Sünnet Düğünü’ne Optimed Hastanesi Genel Müdürü Ayhan Arslan,Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Bölüm Başkanı Levent Doğan, Kor ailesinin eş, dost ve akrabalarının yanı sıra 300’e yakın davetli katıldı. Sünnet olarak erkekliğe ilk adımını atan Kerem Tuna’nın anne ve babası Bülent-Bengü Kor çifti davetlileri kapıda karşıladı. Tekirdağ’dan Birol Gürkan ve ekibinin sahne aldığı görkemli düğünde davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendi.

 

DÜĞÜN 10. YIL MARŞI İLE SONA ERDİ

 

Düğün töreninde gerçekleştirilen havai fişek gösterisi davetliler tarafından ilgiyle izlenirken; erkekliğe ilk adımını atan Kerem Tuna ve arkadaşları, özel olarak tutulan animatörlerin birbirinden ilginç ve eğlenceli gösterileri ile unutamayacakları bir gece yaşadı. Deniz Bank Genel Müdürlüğü’nde Bölüm Müdürü olan baba Bülent Kor ile Eureko Sigorta’da çalışan anne Bengü Kor, düğün boyunca davetlilerle yakından ilgilenmeyi ihmal etmediler. Bülent-Bengü Kor çiftinin ilk dansı ile başlayan sünnet düğünü, 10. Yıl Marşı’nın hep bir ağızdan söylenmesi ile sona erdi. 

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10