Cinnet geçiren polis dehşet saçtı

Çerkezköy İstasyon Mahallesi Ergin Sokak'ta cinnet geçiren bir polis memuru kendisine ait beylik tabancasıyla eşini, kayınpederini ve kayınvalidesini vurdu. Olayda polis memuru Salih P'nin eşi Diler P. ve kayınvalides

Çerkezköy 30.08.2016 18:51:00 0
Cinnet geçiren polis dehşet saçtı

KAYINPEDERİNİ ÖLDÜRDÜ

 

Sivas'tan yaklaşık bir buçuk ay önce Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne tayin olan polis memuru Salih P. dün saat 18.45 sıralarında evde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışmada dehşet saçtı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine kendisine ait beylik tabancasını ateşleyen Salih P. polis memuru eşi Diler P ve kayınvalidesi Yüksel S’yi ağır yaralarken, kayınpederi Selim S.’yi ise kafasından vurarak öldürdü.

 

İKNA ÇABALARI SONUÇ VERMEDİ

 

Olayda ağır yaralanan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Bürosunda çalışan polis memuru Diler P. olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayda Salih P. ağır yaraladığı kayınvalidesi Yüksel S. ,kayınpederi Selim S. ve 1.5 yaşındaki çocuğunu rehin aldı. Olay yerine giden Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve Salih P’nin meslektaşları cinnet geçiren polis memurunu ikna çabaları sonuç vermezken, Salih P. olaydan yarım saat sonra rehin aldığı 1.5 yaşındaki çocuğunu karşı balkondan polislere sağlıklı bir şekilde teslim etti. Öte yandan Salih P’nin 8 yaşındaki diğer erkek çocuğu ise olayda babasının boşluğundan yararlanarak komşusuna kaçtı. Olayın şokunu üzerinden atamayan ve gözyaşlarına hakim olamayan iki çocuğa sağlık personeli tarafından müdahalede bulunuldu.

 

TAKVİYE İSTENDİ

 

Teslim ol çağrısına olumsuz cevap veren Salih P. için Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerine çağırdıkları 110 itfaiye ekibinin merdiveni yardımıyla eve girmeye çalıştı. Teslim olmamak için elindeki silah ile direnmeye devam eden Salih P. olayda silahla yaraladığı kayınvalidesi Yüksel S’yi balkondan itfaiye merdiveni yardımıyla ekiplere teslim etti. Ağır yaralı Yüksel S. hemen Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 3 saat boyunca meslektaşlarına direnmeye devam eden Salip P. için  Tekirdağ’dan Özel Harekat polisleri takviye istendi. İtfaiyenin yardımı ile evin kapısını kıran Özel Harekat polisleri kayınpederini öldüren, eşini ve kayınvalidesini ağır yaralayan Salip P’yi etkisiz hale getirerek geniş güvenlik önlemleriyle Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürdü. Cumhuriyet Savcısı Yüksel Günarslan olay yerinde inceleme yaparken, hayatını kaybeden Selim S’nin cansız bedeni Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

 

Haber / Faik Onur KAYA

Fotoğraf / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10