Fetö soruşturmasında Çerkezköy Adliyesine operasyon

Geçtiğimiz hafta Tekirdağ ve Çorlu Adliyesine yapılan FETÖ operasyonunun ardından bu kez de Çerkezköy Adliyesine operasyon yapıldı.

Çerkezköy 31.08.2016 11:43:00 0
Fetö soruşturmasında Çerkezköy Adliyesine operasyon

YAKLAŞIK 100 POLİS GÖREV ALDI

 

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri ile Çerkezköy emniyetinde görevli yaklaşık 100 polis, dün öğlen saatlerinde Çerkezköy Adliyesi’ne operasyon gerçekleştirdi.

 

ÇORLU’YA GÖTÜRÜLDÜLER

 

FETÖ soruşturması kapsamında Adliye binasının giriş ve çıkış kapıları kapatılırken, emniyet güçleri içeride isimleri belli olan şahıslar üzerinde inceleme yaptı. 17 katip çalışanı gözaltına alan ekipler yaptıkları incelemelerin ardından sırasıyla şahısları Adliyeden çıkararak, ifadeleri alınmak üzere Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğine götürdüler.

 

SARAY’DA DA 4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

 

Operasyon kapsamında Siber Suçlarla Mücadele ekipleri şüphelilere ait cep telefonlarında ve bilgisayarlarında yaptıkları incelemenin ardından evlerinde de gerekli aramaları yaptıkları öğrenildi. Diğer yandan Saray Adliyesinde de yapılan operasyon kapsamında 4 kişi gözaltına alınırken, şüpheli sayısı da 21’e yükselmiş oldu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10