Zabıta teşkilatının 190.yıl dönümü kutlandı.

Belediye zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 190. Yıl dönümü tüm ülke genelinde olduğu gibi Çerkezköy'de de kutlandı. 190.yıl kutlama etkinliklerinde Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müd?

Çerkezköy 1.09.2016 19:57:00 0
Zabıta teşkilatının 190.yıl dönümü kutlandı.

BAŞKAN AKAY’I ZİYARET ETTİLER

 

Atatürk anıtında ki programın ardından Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez ve beraberindeki zabıtalar Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Çerkezköy Belediyesi eski Zabıta Amiri Ali Şarlı’da hazır bulundu. Ziyarette konuşan Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez “ Belediye Başkanımız olarak sizler bizim en büyük zabıtamızsınız. Bu nedenle de ilk ziyaretimizi size yapmak istedik. Çerkezköy Belediye Zabıta Müdürlüğü olarak yasaların öngördüğü şekilde çalışmalarımızı en iyi şekilde yapma gayreti içindeyiz. Belediye Başkanımızın emri altında olmamız nedeniyle ilçemizdeki iş ve işlemlerin takibi ile birlikte sorumluluk alanımıza giren yerlerin denetimleri olmak üzere bir çok konuda görev yapmaktayız. Belediye Başkanımıza desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

 

“ZOR GÖREV YAPIYORSUNUZ”

 

Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 190.yılını kutlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Belediye Zabıtası her il ve ilçe belediyesinin aynasıdır. Sorumluluk alanı içerisinde yaptığı çalışmalarla ayni zamanda da bir kolluk görevi yapmış olması dolayısıyla önemli bir konumdadır. Zabıta ilçenin temizliği, sağlığı gibi ilçenin nizam ve intizamlı olmasından da sorumlu bir görev alanına sahip olması nedeniyle konumuna yaraşan çalışmaları da halk için en iyi şekilde yapmak mecburiyetindedir. Belediye Zabıta Müdürlüğümüz iyi çalışmalar yapmaktadır.Zabıtamızın çalışmaları hakkında da sık sık Zabıta müdürümüz bizleri bilgilendirmekte yapılacak bir çalışma olduğunda da biz onları yönlendirmekteyiz.Zabıtamız zaman zaman zor görevler yapmaktadır. Bu güne kadar olduğu gibi Belediye Zabıtamız bundan böylede sorumluluk alanı içinde  yasalar kapsamında sorumluluk alanı içinde görevini en iyi şekilde yapmayı sürdürecektir ”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10