Toplu nikah ve sünnet şöleni düzenlenecek

Çerkezköy Belediyesi'nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında her yıl gerçekleştirdiği Toplu Nikah Şöleni 4 Eylül Pazar günü saat 14:00'da gerçekleştirilecek. Kapalı Otopark Alanı üzerinde

Çerkezköy 1.09.2016 20:08:00 0
Toplu nikah ve sünnet şöleni düzenlenecek

11 ÇİFTİN NİKAHI KIYILACAK

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenecek olan toplu nikah şöleninde belediyeye müracaat eden 11 çiftin nikahı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından şahitler ve Çerkezköy halkının önünde kıyılacak. Kapalı Otopark Alanı üzerinde düzenlenecek olan Toplu Nikah Şöleni'nin ardından Çerkezköy Belediyesi tarafından sünnet ettirilen 244 çocuğa çeşitli hediyeleri verilecek.

 

“SEVİNCE ORTAK OLMAYA DAVET EDİYORUM”

 

Her yıl geleneksel olarak düzenledikleri toplu nikah töreni ve sünnet şölenine bütün vatandaşları davet eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay” Bu yıl Belediyemize müracaat eden 244 yavrumuzun sünnet işlemlerini gerçekleştirerek erkekliğe ilk adımlarını atmalarına vesile olduk. Ayrıca Çerkezköy Belediyesi olarak ilçemizde çeşitli nedenler ile nikah kıyamayan çiftleri tespit ederek, bu çiftlerimizin nikah akdini Pazar günü Kapalı Otopark Alanı üzerinde gerçekleştireceğiz. Halkımızı hem nikah programımıza, hem de sünnet olan yavrularımızın sevincine ortak olmaya davet ediyorum" dedi.

 

Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10