Tanyeri, "Bölgesellik konusunda sıkıntı yok"

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri önceki gün  dernek yönetim Kurulu üyeleri Şenol Gündüz ve İlhami Özkan ile birlikte Tekirdağ BüyÃ?

Çerkezköy 2.09.2016 20:25:00 0
Tanyeri,

BÖLGESELLİKTE SIKINTI YOK

 

Fikret Tanyeri görüşme sonrasında yaptığı açıklamada “ Bazı servisçi arkadaşlarımız bölgesellikte sıkıntı yaşandığı konusunda durmadan yaygara yapıyorlar. Biz her zaman yaptığımız basın açıklamalarında bölgesellik konusunda herhangi bir sıkıntının söz konusu olmadığını söylüyoruz. Ancak ortalığı karıştırma eğiliminde olanlar bölgesellik yok diye gelişi güzel servis çekmeye çalışanlar var. Bunların ise korsan çalışanlar olduğunu da söylüyoruz. Önceki gün ziyaret ettiğimiz Ulaşım Dairesi Başkanımız Hasan Bayram’a da bazı kişilerin bölgesellik katlı şeklindeki söylemlerinden rahatsız olduğumuzu bu konuda neler düşündüğünü sorduğumuzda kendileri bize açık yüreklilikle, İl genelinde bölgesellik ayni şekilde devam ettiğini ve bu konuda her hangi bir sıkıntı olmadığı, korsan servislerle de mücadele başlatıldığı ve gereğinin yapılacağını ve bizlerin bu konuda rahat olmasını söyledi “diye konuştu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Tanyeri “ Başkanımız Hasan Bayram aynı zamanda konu hakkında herhangi bir sıkıntı yaşandığında da kendisiyle irtibata geçmemizi,  sıkıntının çözümü konusunda da gereğini yapacaklarını kaydetti.

Her zaman bizlere sıkıntılarımızın çözümü konusunda yardımcı olan Ulaşım Dairesi Başkanımız Hasan Bayram’a ve Ulaşım Dairesi Müdürlerine ve personeline çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10