Başkan Albayrak'ı ziyaret ettiler

Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay, yönetim kurulu üyeleri Fahri Er, Gülnur Kocaçınar, Egemen Gürcün, Gökhan İkizoğlu, Toygar Göre ve Serkan Buldu önceki gün TekirdaÄ?

Çerkezköy 4.09.2016 22:06:00 0
Başkan Albayrak

MURAT AKAY DERNEĞİN YAPACAĞI ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Ziyarette Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a derneğin yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Akay “ Çerkezköy’ün gelişimine katkı sağlamak için çocukluk arkadaşlarımızla bir araya gelerek Çerkezköy’e nasıl faydalı oluruz düşüncemizle yola çıkarak derneğimizi kurduk. Derneğimiz kesinlikle bir tabela derneği olmayacaktır. Biz ilçemizin gelişimine katkı sağlamak için oluşturacağımız projelerle katkı sağlamayı amaçlıyorunuz ve bunda da başarılı olacağımıza inanıyoruz. Yapacağımız çalışmalarla da bölgemizdeki tüm derneklere örnek teşkil ederek onlarında bulundukları bölgelere katkı sağlamasına öncülük edeceğiz.

 

Bu nedenle bizlerin yapacağı çalışmalarımızda Büyükşehir belediyesi olarak yeri geldiğinde destek ve katkı vermenizi talep edeceğiz. Bu gün bizleri makamınıza kabul ederek güzel bir şekilde ağırlamanızdan dolayı da çok teşekkür ediyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız olarak da  göreve geldiğiniz günden buya özverili bir çalışma yaptığınızı görüyor ve çalışmalarınızı takdir ediyoruz.”dedi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Ziyarette konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği olarak derneğinizin yapacağı çalışmalara katkı ve destek vereceğim. Ziyaretinizden dolayı da sizlere teşekkür ediyorum.  Derneğinizin çalışmaları diğer derneklerimize de örnek olacağına inanıyor ve çalışmalarınıza destek sağlarız” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10