Adalı ve Can ailelerinin mutlu günü

Kapaklı İlçesi Pınarça Mahallesi 71 Nolu Minibüsler kooperatif Başkanı Saim Adalı  Arzu Can ile yaşamını birleştirerek önceki gün Kapaklı İhsan Mandalı Düğün Salonu'nda yapılan d?

Kapaklı 5.09.2016 21:59:00 0
Adalı ve Can ailelerinin mutlu günü

DÜĞÜNE KATILIM YOĞUN OLDU

 

Pınarça’nın sevilen simalarından Sevim-Saim Adalı’nın oğlu olan Pınarça 71 Nolu Pınarça Minibüsleri Kooperatif Başkanı Aydın Adalı, Vize eşrafından Fatma-Salim Can’ın Kızı Arzu Can ile yaşamını birleştirerek önceki gün Kapaklı İhsan Mandalı Düğün Salonunda yapılan muhteşem düğün töreni ile dünya evine girdi. Düğüne Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, oda yönetim kurulu üyeleri, Pınarça mahalle Muhtarı Özcan Bozkaya, başta olmak üzere kooperatif başkanları, servisçiler ,Kapaklı,Çerkezköy,Saray,Vize’den de çok sayıda davetlinin yanı sıra Can ve Adalı ailelerinin yakınları katıldı. Davetlileri salon girişinde damat’ın annesi Sevin Adalı, babası Saim Adalı, gelinin annesi Fatma Can babası Salim Can birlikte karşıladı.

 

ALKIŞLAR EŞLİĞİNDE İLK DANSLARINI YAPTILAR

 

Genç evliler Arzu-Aydın Adalı çifti salona alkışlar eşliğinde girdiler ve ilk danslarını da alkışlar eşliğinde yaptı. Ardından düğün pastasını yine alkışlar eşliğinde kestiler.Takı merasiminin ardından Arzu-Aydın Adalı çifti akrabaları,eş ve dostlarıyla birlikte halaylar çekti ve çeşitli oyunlar oynadılar.Geç saatlere kadar doyasıya eğlenen genç  Arzu- Aydın Adalı çifti mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkür ettiler.

 

ADALI VE CAN AİLELERİ KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Damat’ın ailesi Sevim-Saim Adalı ile gelinin ailesi Fatma-Salim Can mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan akrabalarına ve tüm davetlilerin masalarını  gezerek  teşekkür ettiler ve çocuklarının mürüvvetini görmekten de son derece mutlu olduklarını ifade ettiler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10