Sucu'dan takıma mangal jesti

Kapaklı Sitespor yönetimi ve futbolcuları düzenlenen mangal partisinde bir araya geldi. Kapaklı Sitespor Yönetim Kurulu üyesi Çağdaş Sucu tarafından bağ evinde A Takıma oyuncuları için mangal partisi düzenl

6.09.2016 18:44:00 0
Sucu

MANGAL PARTİSİ DÜZENLENDİ

 

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de mücadele eden Kapaklı Sitespor A Takımı oyuncularına 2016-2017 sezonu öncesinde moral amaçlı mangal partisi düzenlendi. Kapaklı Sitespor Yönetim Kurulu Üyesi Çağdaş Sucu tarafından düzenlenen mangal partisine Kapaklı Sitespor Yönetim Kurulu Başkanı Ersan Karamehmetoğlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Soner Çelik, Teknik Ekip ve Kapaklı Sitespor A Takım futbolcuları katıldı.

 

MORAL AMAÇLI DÜZENLENDİ

 

Mangalın başına geçen Çağdaş Sucu, bizzat kendi pişirdiği ızgaraları yönetim ve oyunculara ikram etti. 2016-2017sezonu öncesinde takıma moral vermek amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten Çağdaş Sucu, yeni sezonda futbolculara sağlıklı ve başarılı bir sezon temennisinde bulundu.

 

TÜM OYUNCULARA BAŞARILAR DİLEDİ

 

Kapaklı Sitespor Yönetim Kurulu Başkanı Ersan Karamehmetoğlu ise yaptığı konuşmada, “Yönetim Kurulu Üyemiz Çağdaş kardeşimize futbolcularımıza yaptığı bu güzel jest için teşekkür ediyoruz. Yeni sezon hazırlıklarımıza sıkı bir şekilde devam ederken hem günün stresinden uzaklaşmak hem de futbolcularımıza moral olsun diye böyle bir organizasyonda bir araya geldik. Yeni sezonda tüm oyunculara başarılar diliyorum” dedi. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10