Mazgallar tehlike saçıyor

Çerkezköy Otobüs terminali giriş ve çıkışlarında bulunan mazgal kapaklarının yerinden oynaması, giriş çıkış araç sürücülerinin şikayetine neden oluyor.

Çerkezköy 6.09.2016 18:47:00 0
Mazgallar tehlike saçıyor

YERİNDE İNCELEDİLER

 

Çerkezköy Otobüs terminali giriş ve çıkışında bulunan demir mazgal kapaklarının yan tarafındaki betonların kırıldığını ve bu yönde kendilerinden yardım talebi bulunulduğunu kaydeden Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Oda Başkanvekili Hakan Fıçıcı ile birlikte incelemede bulundu.

 

“YETKİLİLERİN KISA SÜREDE GEREĞİNİ YAPMASINI BEKLİYORUZ”

 

Konuyla ilgili şikayetlerin kendilerine geldiğini kaydeden Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As “Bu bizim yetkimiz dışında olmasına rağmen şoför esnafımızın bize bu yöndeki taleplerini yerinde görerek yetkili makamlara iletmek için otogara geldim. Gördüğümüz manzara gerçekten tehlikeli. Her gün otogara giriş çıkış yapan yüzlerce araç giriş ve çıkışlarını mazgalların üzerinden geçerek sağlıyor. Yağmur suyu gideri üzerine yapılan mazgallar tam olarak oturtulmadığı ve yanında sıkıştırılan betonların kırıldığını gördük. Kırılan beton nedeniyle mazgallar araç geçişi sırasında ağırlık nedeniyle yaklaşık 10-15 santim yukarıya kalkıyor. Bu konuyu Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizin Ulaşım Dairesi yetkililerine ulaştıracağız ve burada gereken çalışmayı yapmasını talep edeceğiz ve sıkıntının da çözümlenmesine vesile olacağız.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10