As ve Fıçıcı'dan otogara ziyaret

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Oda Başkanvekili Hakan Fıçıcı ile birlikte önceki gün Çerkezköy Otobüs terminalini ziyaret ederek otobüs firmaları yetkililerind

Çerkezköy 7.09.2016 19:32:00 0
As ve Fıçıcı

“KATKILAR SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORUZ”

 

Bölge halkına hizmet veren otobüs firmalarının sıkıntılarının olup olmadığını yerinde öğrenmek için her zaman ziyaret gerçekleştirdiklerini kaydeden Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As “ Sıkıntılarının çözüme kavuşturulması noktasında katkılar sağlamaya çalışıyoruz. Her bayramda olduğu gibi bu kurban bayramı öncesinde de otobüslerde doluluk oranı yaşanıp yaşanmadığını firmalarımıza sorduk. Özellikle uzak seyahate çıkacak olan vatandaşların bir ay önceden yerlerini ayırttıkları bilgisini aldık. Seferlerde ise sıkıntı yaşanmayacağını ve talebin beklenenden fazla olması sonucunda ise ek seferler yapılacağı bilgisini aldık” diye konuştu.

 

“ÖZVERİLİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORLAR”

 

9 günlük kurban bayrama tatili nedeniyle Çerkezköy Otobüs terminalinde yoğunluğun Cuma gününden itibaren başlayacağını kaydeden As “ Ziyaret ettiğimiz her otobüs firmasının bayram için gerekli önlemi almış olması da bölge halkımıza özverili bir şekilde hizmet verdiklerinin bir göstergesidir. Bu nedenle müşteri memnuniyetini ön planda tutan bu otobüs firmalarımızı tebrik ediyor her birine hizmet alanlarında tatlı rekabet içerisinde kazasız belasız bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10