1.Amatör 25 Eylül'de başlıyor

Tekirdağ'da futbol heyecanı 1.Amatör Küme'de 25 Eylül Pazar günü oynanacak ilk hafta maçlarıyla başlayacak. Ligin ilk haftasında ilçe temsilcilerimizden Çerkezköy Doğanspor evinde Çorlu Balka

8.09.2016 18:55:00 0
1.Amatör 25 Eylül

A GRUBU’NDA 10 TAKIM VAR

 

Tekirdağ 1.Amatör Küme’de sezon 25 Eylül Pazar günü oynanacak olan karşılaşmalarla başlayacak.

1.Amatör Küme A Grubu’nda Müreftespor, Muratlı Halk Eğitimispor, Kaptan Barbarosspor, Malkara 14 Kasımspor, Tekirdağ Büyükşehir Gençlikspor, Tekirdağ Kartalspor, Çiftlikönüspor, Akçeşmespor, Sağlamtaşspor, Hürriyet Yıldızspor mücadele edecek.

 

TEMSİLCİLERİMİZ B GRUBU’NDA

 

Temsilcilerimiz Çerkezköy Fevzipaşaspor, Çerkezköy Doğanspor ve Çerkezköy 1923 Gençlikspor’un mücadele edeceği B Grubu’nda Çorlu Trakya Balkanspor, Vakıflar Güvenspor, Büyükyoncalıspor, Ergenegücü Ulaşspor, Sağlık Mahallesispor, Çorlu Korespor ve Çorluspor yer alacak.

 

A GRUBUNDA BEŞ KARŞILAŞMA OYNANACAK

 

A grubunda ilk hafta Müreftespor evinde Muratlı Halk Eğitimispor’u Şarköy Sahası’nda konuk ederken, Tekirdağ 13 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşmada ise Kaptan Barbarosspor ile Malkara 14 Kasımspor karşı karşıya gelecek. Aynı sahada Tekirdağ Büyükşehir Gençlikspor ile Tekirdağ Kartalspor karşı karşıya gelirken, Çiftlikönüspor ise Akçeşmespor’u konuk edecek. Sağlamtaş Sahası’nda oynanacak grubun bir diğer karşılaşmasında Sağlamtaşspor ile Hürriyet Yıldız Gençlikspor ile karşı karşıya gelecek. TEMSİLCİLERİMİZİN

 

KARŞILAŞMALARI PAZAR GÜNÜ

 

Temsilcilerimizin yer aldığı B Grubu’nda ise Fevzipaşaspor Veliköy Sahası’nda Çorluspor’u konuk edecek. Veliköy Sahası’nda oynanacak olan bir diğer karşılaşmada ise Çerkezköy Doğanspor ile Çorlu Trakya Balkanspor karşı karşıya gelecek. Ergene Sahası’nda oynanacak olan karşılaşmada temsilcimiz Çerkezköy 1923 Gençlikspor deplasmanda Sağlık Mahallesispor’a konuk olacak. Ayrıca bu sahada Vakıflar Güvenspor evinde Ergenegücü Ulaşspor karşısında üç puan arayacak. Saray Sahası’nda oynanacak olan karşılaşmada ise Büyük Yoncalıspor ile Çorlu Trakya Balkanspor karşılaşacak.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10