Çakır Kardeşler Doğalgaz ve Isı sistemlerine renkli açılış

Çakır Kardeşler Doğalgaz ve Isı sistemleri dün saat 14.00'de Gazi Osman Paşa Mahallesi Uğur Mumcu Caddesinde düzenlenen program ile hizmete açıldı.

Çerkezköy 8.09.2016 18:59:00 0
Çakır Kardeşler Doğalgaz ve Isı sistemlerine renkli açılış

“ÇERKEZKÖY’E KATKI SUNMASINI TEMENNİ EDİYORUM”

 

Doğalgaz Kombi firması olan Baymak’ın bölge bayiliğini alan Çakır Kardeşler Doğalgaz ve Isı Sistemleri firmasının düzenlemiş olduğu açılış törenine; Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Uğur Erem,Veliköy Mahalle Muhtarı Ersan Albayrak,  birçok esnaf ve iş adamının yanı sıra Güntay Çakır’ın yakınları katılım gösterdi. Düzenlenen açılış töreninde; yan flüt, keman ve akordeon müzisyenleriyle konuklara müzik dinletisi sunuldu. Açılış öncesi konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Çerkezköy’de uzun yıllar faaliyet gösteren Çakır ailesinin Baymak ile güçlerini birleştirmesi sonucu oluşturduğu işletmesinin Çerkezköy’e katkı sunmasını temenni ediyor, hayırlı olsun dileklerinde bulunuyorum. Çerkezköy ve Trakya bölgesine kaliteli hizmet sunabilecek; ısı ve doğal gaz hizmetleriyle halkımızın ihtiyaçlarını gidereceklerine inanıyorum” açıklamasında bulundu.

 

KONUKLARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Başkan Akay’ın ardından kısa bir konuşma gerçekleştiren işletme sahibi Güntay Çakır, “ Mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan misafirlerimize ve dostlarımıza teşekkür ediyorum . Baymak’ın bölge bayiliğini alarak Trakya bölgesine; ısı, doğal gaz, kombi ve radyatör konusunda kusursuz bir hizmet imkanı yaratmış olduk. Umut ediyorum ki başta Çerkezköy başta olmak üzere tüm Trakya bölgesi Baymak’ın sunmuş olduğu kaliteli hizmetİ imkanından faydalanmak isteyecektir” diye konuştu.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10