Abisi başını yaktı

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Çerkezköy Belediyesi'nden bir memur daha açığa alındı. Aldığı iki kamu hattından birini abisine veren memur, abisinin bu hat üzerinden Bylock programını kullan

9.09.2016 09:21:00 0
Abisi başını yaktı

Yıllardır Çerkezköy Belediyesi bünyesinde görev yapan memur, uzun süre önce aldığı iki kamu hattından birini Afyon’daki abisi Ümit B.’ye verdi. FETÖ/PDY soruşturması kapsamında yürütülen Bylock incelemesi sonrası Afyon’da yaşayan Ümit B.’nin de Bylock programını kullandığı tespit edildi. Bunun üzerine araştırma yapan polis, hattın, Çerkezköy Belediyesi’nde çalışan bir memurun üstüne kayıtlı olduğunu tespit etti.

SÜLEYMANPAŞA VE ÇORLU’DA DA BAZI MEMURLAR AÇIĞA ALINDI

Çerkezköy Belediyesi’nde çalışan memur, abisinin Bylock programını kullanması nedeniyle Tekirdağ Valiliği’nden gelen yazı ile açığa alındı. Ümit B.’nin FETÖ ile bağlantısı olduğu tespit edilen özel dershanelerden birinde çalıştığı, fakat 17/25 Aralık operasyonlarının ardından dershanedeki görevinden ayrıldığı belirtildi. Süleymanpaşa ve Çorlu’da da bazı memurların FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Bylock programını kullandıkları gerekçesi ile açığa alındıkları öğrenildi.    

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10