Protokol birinci gün bayramlaştı

Çerkezköy Protokolü Kurban Bayramının ilk gününde Belediye önünde vatandaşlarla bayramlaştı. Protokol üyelerinin tam kadro yer aldığı bayramlaşma sırasında Belediye Başkanı Vahap Akay, çoc

Çerkezköy 12.09.2016 15:48:00 0
Protokol birinci gün bayramlaştı

PROGRAMA BELEDİYE EV SAHİPLİĞİ YAPTI 

 

Kurban Bayramı’nın ilk günü Çerkezköy’de protokol ile halk saat 12.00-13.30 arasında Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binası önünde düzenlenen bir programla bayramlaştı. Programa   Çerkezköy Kaymakamlığına Vekalet eden Saray Kaymakamı Alp Arslan, Çerkezköy Garnizon Komutanı  Tank Albay Engin Candaş, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları İmdat Özgör ile Esengül Güven, Çerkezköy Emniyet Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı ve ilçe yönetimi, AK Parti Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Sait Yazı, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, CHP Çerkezköy İlçe gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva,   Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, Belediye birim müdürleri ve personelleri, Çerkezköy Belediye Meclisi üyeleri, Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve dernek yönetimi, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve aynı zamanda Bağlık Muhtarı Tahsin Akgün ile mahalle muhtarları, Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın, Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, sivil toplum kuruluşları yöneticileri, Çerkezköy Belediyesi eski meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

 

BAYRAM HARÇLIĞI VERDİLER

 

Bayramlaşma törenine katılanlara kuru pasta, çikolata, meşrubat, baklava ve su ikram edildi. Protokol Bayramlaşması’nda çocukların ilgi odağı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay oldu. Kurban Bayramı’nda kendisi ile bayramlaşan çocuklara 5 ve 10’ar TL bayram harçlığı dağıtan Vahap Akay, bu bayram da çocukları unutmadı.

 

ZOR ANLAR YAŞADI

 

Başkan Akay’ın kendisi ile bayramlaşan çocuklara harçlık dağıttığını duyan çocuklar, protokol bayramlaşmasının yapıldığı Çerkezköy Belediyesi önüne akın ederken, harçlık dağıtan Akay çocukların izdihamında zaman zaman zor anlar yaşadı.

 

Haber / Seyit SÜREN  

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10