Trafiği birbirine kattı

Öztrak caddesi üzerinde meydana gelen kazada iddiaya göre alkolle birlikte uyuşturucu madde alarak direksiyon başına geçen 34 LA 8340 plakalı araç sürücü Özden E., Kent Konseyi önünde park halinde bulunan Ã?

Çerkezköy 15.09.2016 19:26:00 0
Trafiği birbirine kattı

SAVAŞ ALANINA ÇEVİRDİ

 

Öztrak caddesi üzerinde meydana gelen kazada Özden E., yönetiminde ki araç park halindeki 3 araca çarparken, caddeydi adeta savaş alanına çevirdi. Önceki gün saat 21.00 sıralarında Çerkezköy Kent Konseyi önünde meydana gelen kazada iddiaya göre Öztrak Caddesi’nden Kapaklı istikametine seyir halinde olan Özden E. yönetimindeki 34 LA 8340 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ilk olarak 59 UL 653 plakalı otomobile çarptı. Kontrolünü iyice kaybeden otomobil,  daha sonra park halindeki 59 KB 6659 otomobil ile 59 TY 436 plakalı park halinde ki otomobillere çarptı.

 

İRMET HASTANESİNDE GÖREVLİ BİR SAĞLIK ÇALIŞANI İLK MÜDAHALEYİ YAPTI

 

Çarpmanın etkisiyle hızını kaybetmeyen Özden E., son olarak kaldırım üzerinde bulunan geri dönüşüm kutusuna çarparak durabildi. Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü yaralanırken, 3 araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Yoldan geçen vatandaşlar tarafından içinde bulunduğu araçtan çıkarılan yaralı sürücüye ilk müdahale Özel İrmet Hastanesinde görevli bir sağlık çalışanı tarafından yapıldı.

 

ALKOL VE UYUŞTURUCU KULLANDIĞI İDDİA EDİLDİ

 

Yerde baygın halde yatan araç sürücüsüne daha sonra olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından müdahalede bulunuldu. Alkollü olduğu ve uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen yaralı sürücü, daha sonra Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazanın ardından araç trafiği kontrollü olarak sağlanırken, araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10