Bayram dönüşleri başladı

Dokuz günlük Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar arife gününde çıktıkları tatillerinden dönüş yapmaya başlamasıyla birlikte otogarda yoğunluk yaşanmaya başladı.

Çerkezköy 16.09.2016 20:18:00 0
Bayram dönüşleri başladı

SIKINTI YAŞANMIYOR

 

Çerkezköy Otobüs Terminalin’de Truva Seyahat ve Kamil Koç Firmalarının bölge müdürlüğünü yapan Necdet Çalışkan dönüşlerin başladığını belirterek, “Bayram öncesi otobüslerde doluluk oranının yaşanıp yaşanmayacağı endişesindeydik. Ancak Bu endişemiz yersiz çıktı ve bayrama üç gün kala özellikle yakın il ve ilçelere gidenlerin bir hayli fazla oluşu bizleri sevindirdi ve otogarda hizmet veren tüm otobüs firmaları normal seferlerini daha sık aralıklarla yaptıkları gibi ek seferlerde koydular ve hiçbir yolcumuz mağdur edilmedi. Dönüşler son bulana kadarda seferler ayni şekilde devam edecek.”dedi.

 

UZUN TATİL DÖNEMİ İÇİN MEMLEKETLERİNE GİDENLERDE DÖNMEYE BAŞLADI

 

Çalışkan, okulların tatil olmasıyla birlikte bir çok ailenin çocuklarıyla birlikte memleketlerine gittiğini ve yaz tatilini memleketlerinde geçirdiklerini belirterek, “Pazartesi günü 2016-2017 eğitim öğretim yılının başlayacak olmasıyla birlikte onlarda dönmeye başladı ve yolcu kapasitesinde bu nedenle yoğunluk arttı. Ek seferler sayesinde hiçbir şekilde yolcularımızı mağdur etmiyoruz her kesi gideceği yere ulaştırıyoruz” diye konuştu.

 

10 DAKİKADA BİR OTOBÜS KALKIYOR

 

Çerkezköy’den firmaların 10 dakikada bir otobüs kaldırdığını da kaydeden Necdet Çalışkan, “Otogarımızda bölge halkımıza hizmet veren otobüs firmalarının her biri müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hareket etmektedirler ve bu nedenle her yolcu gideceği yere rahatlıkla otobüs bulmakta ve mağdur edilmemektedir. Otogarda bu yoğunluk iki gün daha devam eder ve pazartesi itibariyle normale döner ve seferlerde normal şekilde devam eder” ifadelerine yer verdi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10