İsimleri okullarda yaşayacak

15 Temmuz'da FETÖ/PDY tarafından yapılmak istenen hain darbe girişiminde şehit düşen kahramanların isimleri Çerkezköy ve Kapaklı'da ki okulların konferans salonlarında ölümsüzleştirildi.

Çerkezköy 16.09.2016 20:21:00 0
İsimleri okullarda yaşayacak

İSİMLERİ OKULLARDA YAŞAYACAK

 

15 Temmuz darbe girişiminde darbe yanlısı Tuğgeneral Semih Terzi'yi alnından vurarak öldüren ve şehit edilen koruma astsubayı Ömer Halisdemir ile ona vur emrini vererek darbenin engellenmesinde büyük pay sahibi olan Özel Kuvvetler Komutanı Zekai Aksakallı’nın ismi Pakize Narin Anadolu Lisesi’nde ölümsüzleştirildi.

 

DEMOKRASİ ŞEHİTLERİNİN İSİMLERİ VERİLDİ

 

Konferans salonuna ‘15 Temmuz Konferans Salonu’ ismi verilirken, konferans salonunun giriş kapılarına da Şehit Astsubay Ömer Halisdemir ile Özel Kuvvetler Komutanı Zekai Aksakallı’nın ismi verildi. Kapaklı Belediyesi Ortaokulu’nda ise konferans salonu, resim atölyesi ve fen bilimleri laboratuarına 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerinin isimleri verildi.

 

KAPAKLI’DA DA İSİMLERİ ÖLÜMSÜZLEŞTİRİLDİ

 

Hayırseverlerin katkılarıyla okul aile birliği tarafından yaptırılan Konferans Salonuna Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in ismi verilirken, Fen Bilimleri Laboratuarına darbe girişiminin yaşandığı gece şehit edilen Prof. Dr. İlhan Varank’ın ismi, Resim Atölyesine ise FETÖ’nün darbe girişimini protesto ederken hayatını kaybeden reklamcı Erol Olçak ve oğlu Abdullah Tayyip Olçak’ın isimleri verildi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10