AS, Karaağaç Minibüslerini denetledi

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, önceki gün Çerkezköy Kapaklı yolcu taşımacılığı yapan Karaağaç Minibüsçüler Kooperatifini ziyaret ederek denetlemele

Çerkezköy 18.09.2016 21:32:00 0
AS, Karaağaç Minibüslerini denetledi

ÖNCE BAYRAMLAŞTI SONRA DENETLEDİ VE SIKINTILARI DİNLEDİ

 

Mustafa As Karaağaç Minibüsçüler Kooperatifine yaptığı ziyarette önce denetim yaptı sonra kooperatif ve şoförlerin sıkıntılarını dinledi. Başkan Mustafa As, “ Oda başkanı olarak zaman zaman odamız üyesi olan minibüs kooperatifleri ve taksi duraklarına ziyaretler yapmaktayım. Önceki günde yaptığım ziyarette hem bayramlaşma hem de denetimlerde bulunuyorum. Oda olarak yasalar çerçevesin de gerekenin yapılması ve yasaların bize verdiği hizmet faaliyetleri içerisinde çalışmaların yapıldığını konularını inceliyor ve arkadaşlarımızı bilgilendiriyoruz” dedi.

 

ÖZVERİLİ BİR ÇALIŞMA SERGİLİYORLAR

 

As konuşmasının sonunda ise, “Sıkıntılarını da dileyerek çözümü konusunda bir an önce neler yapabiliriz konusunda da görüş alışverişinde bulunarak sıkıntıların bir an önce çözüme kavuşmasını sağlıyoruz. Oda olarak yaptığımız bu ziyaret ve denetimler ayni zamanda odamız üyesi olan bu tür hizmet yerleri kendilerine daha da çeki düzen vererek özverili bir çalışma sergiliyorlar. Bu güne kadar oda üyemiz olan ne minibüs kooperatiflerinden ne de taksi duraklarından her hangi bir olumsuzluk duymadık ve yaşamadık.tüm arkadaşlarımız kendi bölgelerinde halkımıza en iyi şekilde hizmet verme gayretindedirler ve bu nedenle kendilerine şahsım ve oda yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10