Midye kavgası kanlı bitti

Atatürk Caddesi üzerinde akşam saatlerinde meydana gelen taşlı sopalı kavgada üç kişi yaralandı. Kavga olayının büyümesiyle birlikte tarafları ayırmakta güçlük çeken emniyet güçleri çare

Çerkezköy 19.09.2016 21:10:00 0
Midye kavgası kanlı bitti

KAVGADA TAŞ VE SOPALAR KONUŞTU

 

Dün akşam saat 18.00 sıralarında Atatürk Caddesi üzeride bulunan bir kebap salonu önünde meydana gelen kavgada taş ve sopalar konuştu. İddiaya göre kavga şu şekilde gelişti; kimlikleri tespit edilemeyen abi kardeş kebap salonu önünde midye sattıkları esnada, iddiaya göre kebap salonu çalışanları, şahıslara dükkan önünde midye satamayacakları ve alanı terk etmeleri yönünde uyarılarda bulundukları öğrenildi.

 

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

 

Görgü tanıklarının ifadelerine göre yaşı küçük olan midye satıcısı ekmek parasını kazanmaya çalıştığını ifade etmesine rağmen sözlü atışma bir anda tartışmaya dönüştü. Kardeşinin darp edildiğini gören abisi de kavgaya karışınca ortalık bir anda savaş alanına dönerken, çevre esnafının tarafları ayırmakta güçlük çektiği öğrenildi. Kavga olayı araç yoluna da sıçrarken, trafik kısa süreli durma noktasına geldi.

 

HASTANEYE KALDIRILDILAR

 

Taraflar ellerine geçirdikleri taş ve sopalarla birbirlerine saldırırken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olayların büyümesiyle birlikte tarafları ayırmakta güçlük çeken emniyet güçleri çareyi havaya ateş açmakta buldu. Kavga olayının sona ermesiyle birlikte kavga olayının meydana geldiği alana sevk edilen sağlık ekipleri kavgada yaralanan abi kardeş ile lokantada çalıştığı öğrenilen bir şahsa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırdılar.

 

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

 

Şahıslar hastanedeki tedavilerinin ardından ifadeleri alınmak üzere Gazi Polis Karakoluna götürülürken, meydana gelen kavgada tarafları ayırmak isteyen bir bayan da yüzüne yumruk darbesi aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10