Sizin için ne yapsak az

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, ilçede ikamet eden şehit aileleri ve gaziler onuruna önceki gün Ordu Evi'nde yemek verdi. Programda konuşan Kaymakam Kubilay, "Şehit ve gazileri hiçbir zaman unutmayacağı

Çerkezköy 21.09.2016 09:51:00 0
Sizin için ne yapsak az

Şehit aileleri ve gaziler onuruna verilen yemeğe Kaymakam Metin Kubilay’ın yanı sıra, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Albay Engin Candaş, Belediye Başkan Vekili Funda Serfiçe, Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ercan Erdoğan, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, MHP İlçe Başkanı Koray Önsel, İlçe Müftü Vekili İsmail Bütün, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, STK temsilcileri, mahalle muhtarları, şehit aileleri, gaziler ve çok sayıda davetli katıldı. Kaymakam Kubilay, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Albay Engin Candaş ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ile birlikte davetlileri kapıda karşıladı. 


AZİZ VATAN ŞEHİTLERİMİZİN VE GAZİLERİMİZİN BİZLERE EMANETİDİR
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kısa bir konuşma yapan Kaymakam Kubilay, TBMM tarafından Mustafa Kemal Atatürk’e gazilik ünvanı ile mareşal rütbesinin verilişinin 95. yıl dönümünü ve 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Türk Milletinin kutsal değerleri olan vatan, millet, devlet ve bayrak söz konusu olduğunda gerekirse şehadet mertebesine ulaşmaktan veya yaralanıp gazi olmaktan asla çekinmediğini kaydeden Kubilay, “15 Temmuz hain darbe girişimi milletimizin milli irade şuuruyla, birlik ve beraberlik içerisinde bastırıldı. Vatan haini, millet düşmanı FETÖ mensuplarını şiddetle kınıyorum. Milletimizin geleceğine, vatanımızın birliğine yönelik bu hain darbe girişimine karşı kendini siper ederek şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Şehit ve gazileri hiçbir zaman unutmayacağız. Üzerinde yaşadığımız aziz vatan şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere emanetidir. Bu kutsal emanete kararlılıkla sahip çıkarak, kahraman gazilerimize ve aziz şehitlerimize layık olmak ve tüm gücümüzle ülkemizi en güçlü şekilde geleceğe taşımak için el birliğiyle çalışmalıyız” dedi. 


HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
Ülkede şehit ve gaziler sayesinde barış, kardeşlik ve huzur içinde yaşandığını söyleyen Kubilay, “Canları uğruna bu vatanı bizlere emanet eden devletimizin ve milletimizin bekası uğrunda büyük fedakarlıklar gösteren kahraman gazilerimizi ve şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Gaziler ve şehit yakınları bizim en kıymetli emanetimizdir. Tüm kurum, kuruluşlarımız ve imkanlarımızla yanınızdayız. Sizlerin aileleri bizim ailemizdir. Sizler için ne yapsak azdır. Sadece belirli günlerde değil, her zaman yanınızdayız. Sizinle birlikte olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Bu vesile ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan kahraman gazilerimizi rahmetle anıyor, tüm gazilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. Program yemeğin ardından yapılan dua ile sona erdi. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10