Çamurlu yollar çileden çıkarıyor

Havaların soğumaya başlamasıyla birlikte meydana gelen yağışların ardından Kızılpınar halkının dertleri de artmaya başladı. Yağan yağmurların ardından toprak yollarda oluşan çamur deryasÄ?

Çerkezköy 21.09.2016 22:41:00 0
Çamurlu yollar çileden çıkarıyor

ÇOCUKLARIMIZ ÇAMUR İÇİNDE OKULA GİDİYOR

 

Kızılpınar Çok Programlı Anadolu Lisesinin arka kısmında yaşayan vatandaşlar yağışların ardından çamur deryasına dönen yollardan şikayetçi durumda. Okulların açılmasıyla birlikte çocuklarını okula gönderen veliler toprak yollar da biran önce gerekli çalışmaların yapılması gerektiğini belirterek, “yağan yağmurla birlikte toprak yollar çamurdan geçilmiyor. Çocuklarımız okula gidip gelirken çamurlu yollardan dolayı büyük zorluk çekiyorlar. Yaşanan bu çirkin görüntüye yetkililerin biran önce çözüm bulmalarını istiyoruz” ifadeleri kullanıldı.

 

SIKINTILAR ORTADAN KALKSIN

 

Mahalle sakinleri yetkilileri göreve davet ederek, “havalar soğumadan önce de oluşan tozdan dolayı evlerimizin camlarını açamazken, şimdi de oluşan çamurdan dolayı hem çocuklarımız hem de bizler büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Özellikle hafriyat kamyonları sürekli hafriyat taşıdıkları için hem yollar bozuluyor hem de bozulan kısımlarda derin çukurlar oluşuyor. Özellikle dört evler mevkiinde yaşayan vatandaşlar da yaz kış aynı sorunlarla karşı karşıyalar. Yaşanan bu sıkıntıların artık ortadan kaldırılmasını istiyoruz” serzenişinde bulundular.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10