Araç motosiklete çarpıştı; 1 yaralı

Çerkezköy Malkoçoğlu Caddesi üzerinde bir motosiklet kazası daha yaşandı. Malkoçoğlu Caddesi'ne Pelin Sokak'tan çıkmak isteyen 06 EFT 11 plakalı araç ile bir motosiklet çarpıştı. Motosik

Çerkezköy 26.09.2016 19:35:00 0
Araç motosiklete çarpıştı; 1 yaralı

BACAĞINDAN YARALANDI

 

Çerkezköy Malkoçoğlu Caddesi’nde bir motosiklet kazası daha meydana geldi. Cadde üzerinde bulunan durak önünde gün geçmiyor ki bir kaza daha yaşanmasın. Edinilen bilgilere göre Pelin sokaktan Malkoçoğlu Caddesi’ne çıkmak isteyen 06 EFT 11 plakalı aracın sürücüsü Levent Şimşek, cadde üzerinde seyreden motosiklete yandan çarparak motosiklet sürücüsünün bacağından yaralanmasına sebep oldu.

 

İLK MÜDAHALE OLAY YERİNDE YAPILDI

 

İddiaya göre kaza belediye minibüsünün Levent Şimşek yönetimindeki aracın hemen önünde ani fren yapması sonucu gerçekleşti. Kaza sonrası çevredeki vatandaşların durumu 112 sağlık ekiplerine bildirmesinin ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi.

 

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

 

Araç sürücüsü Levent Şimşek ise polis ekipleri ile birlikte ifadesi alınmak üzere Gazi Polis Merkezi’ne götürüldü. Yaralı motosiklet sürücüsü sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10