Yeni SGK alanında incelemelerde bulundu

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Fatih Mahallesi 917 ada, 14 parselde yapılması planlanan yeni Sosyal Güvenlik Merkezi alanında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çerkezköy 27.09.2016 20:47:00 0
Yeni SGK alanında incelemelerde bulundu

ALAN ÜZERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDULAR

 

Yapılan incelemelerde Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı ve Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş ile Çerkezköy Sosyal Güvenlik Merkezi Müdür Vekili Hasan Türkan da eşlik etti. Fatih Mahallesi 917 ada, 14 parselde yapılması planlanan yeni Sosyal Güvenlik Merkezi alanında incelemelerde bulanan Kaymakam Kubilay, “İlçemiz, yüzlerce fabrikası ve on binlerce çalışanıyla, Ülkemizin en önemli sanayi bölgelerinden bir tanesidir. Ayrıca İlçemizin hızlı nüfus artışına sahip olmasından dolayı, kurumlarımızın yaptığı iş ve işlemler her geçen gün artmaktadır” dedi.

 

917 ADA 14 PARSELDE YAPILACAK

 

Çerkezköy Sosyal Güvenlik Merkezimizin hizmet alanının Çerkezköy, Kapaklı ve Saray İlçelerini kapsadığını ifade eden Metin Kubilay, “Toplam 92 bin 202 çalışana hizmet veren ve yaklaşık 300 metrekare alana sahip mevcut Sosyal Güvenlik Merkezi Hizmet Binasının yetersiz kalması nedeniyle İlçemizde Fatih Mahallesinde 917 ada, 14 parselde Yeni Sosyal Güvenlik Merkezi yapılması planlanmaktadır” açıklamasında bulundu.

 

ÇALIŞMALAR RUHSAT AŞAMASINDA

 

Yeni SGK Merkezinin 7 bin 231 metrekarelik alan üzerinde yapılacağını sözlerine ekleyen Kaymakam Kubilay, “inşaat oturumu 7 bin 231 metrekare olup 3 katlı ve 2 bin 800 metrekare kapalı alan üzerinde kurulacak. Çalışmalar henüz ruhsat aşamasında olup proje Bakanlıkta Proje Tadilatı birimindedir. Ekim ayı içerisinde Belediyeye teslim edilmesini beklediğimiz projenin ihalesinin 2016 yılı içerisinde yapılmasını ve inşaatının başlamasını ümit ediyoruz” diye konuştu.

 

VATANDAŞLAR RAHATLIKLA ULAŞACAK

 

Yeni Hizmet Binasının tamamlanmasının ardından SGK Merkezinin verimliliğinin artacağını belirten Kaymakam Metin Kubilay, Yeni Hizmet Binasının merkezi bir yerde yapılacak olmasından dolayı da vatandaşların rahatlıkla ulaşabileceklerini ifade etti.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10