Çözümü İrmet'te buldu

İngiltere'de yaşayan 35 yaşındaki Tolive Dufeal, aradığı tedavilere Özel İrmet Hospital Hastanesi'nde kavuştu. İki kere estetik burun ameliyatı olan ve istediğine kavuşamayan Dufeal, 4 saatlik bir o

Çerkezköy 28.09.2016 19:50:00 0
Çözümü İrmet

SAĞLIKLARINA KAVUŞUYORLAR

 

Daha güzel bir burna sahip olmak için iki kez bıçak altına yatan 35 yaşındaki Tolive Dufeal, çözümü üçüncü ameliyatını olduğu Özel İrmet Hospital Hastanesi’nde buldu. Yabancı hastalar Sağlık Turizmi ile dünyanın bir diğer ucundan Özel İrmet Hospital Hastanesi’ne gelerek sağlıklarına kavuşabiliyorlar.

 

ÜÇ OPERASYON BİRDEN YAPILDI

 

İngiltere’den gelerek bir dizi cerrahi operasyonlar geçiren Tolive Dufeal’in zorlu geçen ameliyatı hakkında bilgi veren Plastik ve Estetik Cerrahı Op. Dr. Ahmet Körmutlu, “zor bir ameliyata başlamış olsak da sonucu çok güzel oldu. Hastamız bize İngiltere’den geldi. Aynı hastamıza daha önceden liposakşın operasyonu yaptık. Daha sonra hastamız Çek Cumhuriyetin birkaç kez burnundan estetik operasyonları geçirmiş. En son da bize geldi. Anatomisi bozulmuş ve birkaç kez operasyon geçirmiş burunda yeni bir işlem yapmak çok zordur. Biz de ekibimizle olabilecek tüm müdahaleleri yaptık. 4 saatlik bir ameliyat sonucu hastamızın istediği burunu başarılı şekilde yaptık. Burun estetiği operasyonunda hastamızın çeşitli vücut bölgelerinde yağ enjeksiyonu müdahalesinde de bulunduk” dedi.

 

ÇOK TEMİZ VE İLGİLİ BİR HASTANE

 

35 yaşındaki İngiliz hasta Tolive Dufeal, doktoru Ahmet Körmutlu’ya ve İrmet Hospital Hastanesi ekibine teşekkür ederek, “Doktorum benimle çok iyi iletişim kurdu ve en önemlisi beni çok iyi dinleyerek çok iyi bir iş başardı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. İstediğim ve arzu ettiğim görüntüye kavuştum. Doktorum ve beraberindeki ekibi ile İrmet Hospital Hastanesi çalışanlarına da ayrıca teşekkür ediyorum. Çok temiz ve ilgili bir hastane olduklarını gösterdiler” ifadelerine yer verdi.

 

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

 

Yapılan açıklamaların ardından İngiliz Hasta Tolive Dufeal, doktoru Op.Dr.Ahmet Körmutlu ile Hastane Müdür Yardımcısı Leyla Alkan, Hastane Kurumsal İletişim Direktörü Ayşe Akgün ile beraber gazetecilere poz vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10