Hatıra ormanı bugün açılıyor

15 Temmuz gecesi FETÖ/PDY Terör Örgütü tarafından gerçekleştirilen kanlı darbe girişimi sonucu şehit olan vatandaşlarımız için '15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı' oluşturuluyor. Bug?

Çerkezköy 29.09.2016 19:35:00 0
Hatıra ormanı bugün açılıyor

ALAN ÜZERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDULAR

 

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın girişimleri sonucunda Ambardere Mevkiinde, yaklaşık 10 dönümlük bir alanda ‘15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı’ oluşturuluyor. Alan üzerinde incelemelerde bulunan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a Çerkezköy Orman İşletme Şefi Cemil Kemikçi de eşlik etti.

 

İKİNCİ KURTULUŞ MÜCADELESİNİN ADIDIR

 

İncelemeler esnasında açıklama yapan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “15 Temmuz tarihinde FETÖ/PDY Terör Örgütü üyeleri tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimi, kahraman milletimiz tarafından sokaklarda eşsiz desten yazılarak durduruldu. Milletimiz tek yürek olduğumuzda yenilemeyeceğimizi bir kez daha kanıtladı. Büyük bir kahramanlık destanı yazarak dünyaya eşsiz ve mükemmel bir ders verdi. 15 Temmuz Türkiye’nin 79 milyon vatan evladının kahramanlık destanıdır. 15 Temmuz Şehitleri milletimiz tarafından asla unutulmayacaktır. 15 Temmuz Türkiye’nin ikinci Kurtuluş Mücadelesinin adıdır” ifadelerine yer verdi.

 

BİR KEZ DAHA LANETLEDİ

 

Kaymakam Kubilay, bugün saat 11.00’da Ambardere Mevkiinde düzenlenecek ‘15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı’ açılışına ve fidan dikmeye tüm Çerkezköy halkını davet etti. Alçak darbe teşebbüsünde bulunan vatan haini, millet düşmanı, FETÖ Terör Örgütüne mensup terörist çeteleri de lanetleyen Metin Kubilay, Vatanımız ve milletimiz için Şehit olanlara Allah’tan rahmet, Gazilere de acil şifalar diledi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10