Optimed'ten Beyazay üyelerine sağlık indirimi

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi ile Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi arasında, dernek üyelerine yönelik sağlık hizmetleri için indirim anlaşması yapıldı.

Çerkezköy 30.09.2016 19:36:00 0
Optimed

SAĞLIK İNDİRİMİNDEN FAYDALANACAKLAR

 

İndirim anlaşması için düzenlenen programa Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin ile Dernek yönetim kurulu üyeleri, Özel Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Op.Dr. Ayhan Arslan, Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Recep Çalışkan ile Özel Optimed Hastanesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım sorumluları Nagihan Aktaş ile Metin Demirtaş katıldı.

 

SORUNLARI ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ

 

Sağlık hizmetleri için indirim anlaşması imzalanmadan önce konuşan Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin, “Sizler olmazsanız bizler adım atamayız. Bu işler gönül verilerek yapılan bir iştir. Bizler hem engelli bireylerimize hem de engelsizlere hizmet ediyoruz. O kadar sorun var ki hepsini çözmeye çalışıyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmalarda sizler gibi Çerkezköy Kaymakamımız Metin Kubilay’da bizlere çok destek oluyor. Bu bağlamda hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 

DİĞER İLÇELER İÇİN TEMSİLCİLİK ÇALIŞMASI

 

Özel Optimed Hastanesinin sosyal projelere büyük destek sağladığını sözlerine ekleyen Şahin, “Şuanda rahatlıkla yaşayabiliyorsak yüreği güzel insanlar sayesindedir. Sizler sayesinde sağlıklıyız. Ve hepimizin birer engelli adayı olduğu unutulmamalıdır. Yapmış olduğumuz çalışmalar takdir toplasa da şikayetlerde gelmiyor değil. Çalışmaların neden sadece Çerkezköy’de yürütülüyor yönünde şikayetler alıyoruz. Yapmış olduğumuz bir çalışma var ve en kısa zamanda diğer ilçelerimizde de temsilcilikler oluşturacağız. Bu sayede yapmış olduğumuz etkinlikler diğer ilçelerimizde de hayat bulacak” diye konuştu.

 

HİZMETLERİN GENİŞLEDİĞİNİ GÖRMEK MUTLU EDİYOR

 

Adnan Şahin’in ardından konuşan Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Recep Çalışkan ise, “Kurum olarak sosyal projelere elimizden geldiği kadar destek vermeye çalışıyoruz. Birlikte bir şeyler yapabiliyorsak ne mutlu bizlere. Hizmetlerin genişlediğini görmek herkes gibi bizleri de çok mutlu ediyor. Bizler diğer kurumlarla birlikte yaşarsak çok daha mutlu oluruz. Yapılan tüm çalışma ve hizmetler daha iyi bir toplum ve daha iyi bir gelecek içindir” ifadelerini kullandı.

 

HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ ETTİ

 

Özel Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Op.Dr. Ayhan Arslan da yaptığı konuşmada, sağlık hizmetleri için yapılan indirim anlaşmasının Dernek üyeleri ile birinci derecedeki yakınlarını kapsadığını belirterek, “Artık Beyazay Derneği üyeleri sağlık konusunda da indirimden faydalanacak. Anlaşmanın tüm dernek üyeleri ve birinci derece yakınlarına hayırlı olmasını temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.

 

SAĞLIK ANLAŞMASINI İMZALADILAR

 

Yapılan konuşmaların ardından Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin, Özel Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Op.Dr. Ayhan Arslan ve Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Recep Çalışkan indirimli sağlık anlaşmasını imzaladılar. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10