Müdahale için can kaybı mı gerekiyor

Türbedere Mezarlığı yanında bulunan Kıyı Sokak üzerinde ki telefon direği adeta tehlike saçıyor. Sokaktan geçen bir kamyonun telefon kablosuna takılmasıyla direk yan yatarken, mahalle sakinleri Telekoma başvurm

Çerkezköy 30.09.2016 19:41:00 0
Müdahale için can kaybı mı gerekiyor

KAMYON DİREĞİ YAN YATIRDI

 

Kamyonun geçtiği esnada kablosuna takılarak yan yatırdığı telefon direği mahalle sakinlerini tedirgin ediyor. 23 Eylül tarihinde Türbedere Mezarlığı Kıyı Sokak üzerinde meydana gelen olayda iddiaya göre bir kamyon sokaktan geçtiği esnada dorsesinin telefon kablosuna takılarak direği yan yatırdığı ifade edildi.

 

BİRAN ÖNCE ÇÖZÜM İSTİYORLAR

 

Kazanın ardından mahalle sakinleri Telekom’a başvuruda bulunduklarını belirterek, “telekoma ait direğin yan yatmasının ardından hemen durumu yetkililere bildirdik ama hala gelen giden olmadı. Sokak üzerinde sürekli çocuklar oyun oynuyor ve her an düşecek korkusundan tedirginlik yaşıyoruz. Telekom’u aradığımızda işlerinin yoğun olduğunu söylenerek konu kapatılmaya çalışıldı. Direğin onarılması için illa can kaybının yaşanması mı gerekiyor. Yetkililerin bu duruma biran önce gerekli çözümü bulmalarını istiyoruz” serzenişinde bulundular.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10