"Ankara'nın kapısını aşındıracağız"

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, beraberindeki Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge ve Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay ile birlikte Ankara'ya giderek Tekirdağ'ın sorunl

Çerkezköy 30.09.2016 19:44:00 0

TBMM’Yİ ZİYARET ETTİLER

 

AK Parti Cüneyt Yüksel, Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge ve Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay ile birlikte önceki gün Ankara’ya giderek ilk olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlanma Başkanı Mustafa Ataş'ı makamında ziyaret etti. Tekirdağ’ın sorunları ile ilgili Ataş ile görüşen heyet daha sonra Türkiye Büyük Milet Meclisine giderek AK Parti MKYK Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ile görüşme gerçekleştirdi. Mustafa Yel’in de eşlik ettiği ziyarette AK Partili heyet Anayasa Komisyonu Başkanı İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop, Türkiye Tarımsal Süt Üreticileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Keskin, Sağlık Bakan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütgen, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş'ü makamında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

 

“RAPORLARI TAKDİM ETTİK”

 

Gerçekleştirdiği ziyaretler hakkında açıklama gerçekleştiren AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge, “ Ankara’da ilk ziyaretimizi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlanma Başkanı Mustafa Ataş'a yaptık. Kendisi ile teşkilat çalışmaları hakkında görüşerek hazırladığımız raporları takdim ettik. Daha sonra Tekirdağ Milletvekilimiz Mustafa Yel ile birlikte Anayasa Komisyonu Başkanı İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop’u ziyaret ederek teşkilat çalışmaları hakkında görüştük” diye konuştu.

 

AKDAĞ ÇERKEZKÖY’E GELECEK

 

Sağlık Bakanlığında Bakan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütgen, Müsteşar Prof. Dr. Eyüp Gümüş ile görüşme gerçekleştirdiklerini kaydeden Öge “ Çerkezköy’de açılan Devlet Hastanemiz için Bakanlığımızdan personel takviyesi istedik. Hastanemize 77 hekim kontenjanı verilmesine rağmen 48 hekim ile hizmet edilmeye çalışılıyor. Ayrıca Çocuk Hastalıkları Uzmanı, Cildiye Uzmanı, Genel Cerrahi Uzmanı, Kardiyoloji Uzmanı, Anestezi Uzmanı, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, KBB Uzmanı, Pratisyen ve Hemşire istedik. Sağlık Bakanlığı Bakan Prof. Dr. Recep Akdağ’ın ise önümüzdeki günlerde Tekirdağ’da ziyareti kapsamında Çerkezköy’e de uğrayacağı ifade edildi” dedi.

 

“SIKINTILARI DİLE GETİRDİK”

 

Öge “ Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığını da ziyaret ederek bölgemizde yaşanan elektrik kesintileri hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Diyanet İşleri Başkanlığımızı da ziyaret ederek camilerimizin lojman ve kadro sıkıntılarını dile getirdik. Hizmetlerin hızlı bir şekilde Çerkezköy ve bölgeye gelmesi içinde bundan sonra her ay Ankara’ya giderek Bakanlıklarla görüşmeye devam edeceğiz “diye konuştu.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10