"Sıkıntıları yerinde tespit ediyoruz"

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ son günlerde esnaf ziyaretlerini sıklaştırarak esnafların sıkıntılarını ve beklentilerini dinliyor.

Çerkezköy 2.10.2016 19:02:00 0
 

ESNAFLARIMIZIN SIKINTILARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 

Esnaf ziyaretlerini yoğunlaştıran Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, her gün ilçedeki oda üyesi bir çok esnafı ziyaret ederek sıkıntı ve beklentilerini dinlediğini ve sıkıntılarının çözümü içinde çalışmalar yaptıklarını kaydetti. Başkan Bozdağ, “Çerkezköy Esnaf Odası olarak oda üyesi olan tüm esnaflarımıza zaman zaman ziyaretler gerçekleştirerek sıkıntılarını ve beklentilerinin neler olduğunu yerinde tespit ediyoruz. Odamıza da gelerek sıkıntılarını belirtmelerine rağmen işyerlerini ziyaret ederek sıkıntılarını yerinde görmek bizim içinde çok daha iyi olması nedeniyle bu tür ziyaretlerimizi sıklıkla yapıyoruz. Esnaflarımızın sıkıntılarının çözümü içinde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

 

BOZDAĞ’IN ZİYARETLERİ MEMNUNLUK YARATIYOR

 

Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ’ın yaptığı ziyaretlerden esnaflar son derece memnun ve mutlu olduklarını ve sorunlarının çözümü konusunda da Başkan Ali Bozdağ’ın özverili ve kalıcı bir çözüme kavuşması için mücadele vermiş olduğunu gördüklerini belirttiler. Esnaflar, “ Oda Başkanımız Ali Bozdağ’ın sıkıntılarımızın çözümü ve beklentilerimizin yerine getirilmesi konularında yaptığı çalışmalardan oldukça memnunuz. Kendisine çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyoruz.”dediler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10