MHP İl Başkanı Önsel oldu

Tekirdağ MHP İl Başkanı Ahmet Emin Yıldız'ın bir ay önce istifasının ardından kulislerde Çerkezköy MHP İlçe Başkanı Koray Önsel'in başkanlık koltuğuna en yakın isim olduğu ifade

Çerkezköy 3.10.2016 15:03:00 0
MHP İl Başkanı Önsel oldu

İLÇE BAŞKANI MERAK EDİLİYOR

 

MHP Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Emin Yıldız’ın istifasının ardından yerine gelen isim MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel oldu. Dün MHP Genel Merkezi’ne giderek Genel Başkan Devlet Bahçeli ile görüşen Koray Önsel’in yetkiyi alarak Tekirdağ İl Başkanlığı’nda getirildiği ifade edildi. Önsel’in MHP Tekirdağ İl Başkanlığı görevine getirilmesinin ardından İlçe Başkanlığı görevine ise kimin getirileceği önümüzdeki günlerde belli olacak.

 

RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

 

Önsel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ve Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Şefkat Çetin'in takdirleriyle Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. Rabbim yar ve yardımcımız olsun, çıktığımız bu kutlu yolda bizleri utandırmasın. Yönetim kurulumuza, Tekirdağımıza ve tüm dava arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10