Çalışanlarının mutluluklarına ortak oldular

Kapaklı Kaymakamlığı Sekreteri Sibel Topaloğlu ile Kapaklı Belediyesi Bilgi İşlem personeli İsmail Uslu, Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın kıydığı nikahla mutluluğa imza attılar. KapaklÄ

Kapaklı 3.10.2016 19:08:00 0
Çalışanlarının mutluluklarına ortak oldular

“MUTLULUKLAR DİLEDİ”

 

Genç çiftin şahitliklerini Kapaklı Kaymakam Vekili Fatih Kızıltoprak ve Tolga Kurban yaptı. Atılan imzaların ardından genç çifte mutluluklar dileyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kapaklı Belediyesi’nin değerli personeli İsmail Uslu ve müstakbel eşi Sibel Topaloğlu’nun nikahını kıymaktan mutluluk duyuyorum. Sevgi, saygı ve özveri temelleri üzerine inşa edeceklerine inandığım evliliklerinde genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.” Dedi.

 

“BENİM İÇİN BİR ONURDUR”

 

Kapaklı Kaymakam Vekili Fatih Kızıltoprak’da , “Çalışkanlığı ve iş ahlakı ile kısa zaman önce tanıdığım Sibel Topaloğlu ve hayatı birlikte yaşamaya karar verdiği İsmail Uslu’yu kutluyorum. Değerli Kaymakamlık personelimiz Sibel Topaloğlu’nun nikah şahitliğini yapmak benim için bir onurdur. Özveri, fedakarlık, sevgi ve saygıyı esas alarak saadete erişeceklerine inandığım Uslu çiftine uzun bir ömür ve mutluluklar diliyorum” diye konuştu.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10