Asrın eğitim kursu Malkaçoğlu Caddesi'nde açıldı

Asrın Özel Öğretim Kursu Fatih Mahallesi Malkoçoğlu Caddesi üzerinde yer alan binasında dün saat 16.00'da açıldı. Özel Öğretim Kursu'nda LYS ve YGS'ye yönelik eğitim verilecek.

Çerkezköy 3.10.2016 19:09:00 0
Asrın eğitim kursu Malkaçoğlu Caddesi

DUALAR EŞLİĞİNDE KURDELE KESİLDİ

 

Asrın Özel Öğretim Kursu’nun açılışı dün saat 16.00’da gerçekleştirildi. Malkoçoğlu Caddesi üzerinde yer alan binalarında gerçekleşen açılışa Çerkezköy Belediyesi Meclis Üyesi İsa Karaman, Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Yaztepe ve işletme sahibi Mehmet Yaman’ın yakınları katıldı. Açılışta dualar eşliğinde davetliler ile birlikte kurdele kesildi.

 

ÜLKEMİZE BAŞARILI KİŞİLER YETİŞTİRMEK İSTİYORUM

 

Özel Eğitim Kursları hakkında açıklamalarda buluna işletme sahibi Mehmet Yaman, “İşletmemizin bir seanslık öğrenci kapasitesi 130 kişidir. İşletmemizde 10 kişiden fazla çalışan ve öğretmenlerimiz ile YGS ve LYS’de başarı sağlamak isteyen öğrencilere hizmet vereceğiz. Amacımız; ülkemize, vatanını seven başarılı ve bilgili kişiler yetiştirmektir. Eğitim yuvamızın tüm Çerkezköy’e hayırlı olmasını temenni ediyor, bugünkü açılış törenimizde bizi yalnız bırakmayan tüm davetlilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Adliye yanında bulunan Asrın Özel Öğretim Kursu’na katılmak isteyen öğrenciler için kayıt sürecinin devam ettiğini belirten kurs yetkilileri sabah 8.20 akşam 9.30 arası eğitim verebileceklerini, isteyen öğrencilerin çoklu ve tekli ders seçeneklerinden yararlanabileceklerini ifade ettiler.

 

Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10