104 yaşında Ak Parti'ye üye oldu

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı Sosyal Politikalar Başkanlığı üyeleri, 1 Ekim Dünya Yaşlılar günü kapsamında İlçede ikamet eden yaşlıları ziyaret ederek, hayır dualarını

Çerkezköy 3.10.2016 19:16:00 0
104 yaşında Ak Parti

HEPİMİZİN ORTAK PAYDASI İNSAN OLMAK

 

1 Ekim Dünya Yaşlılar günü dolayısıyla Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı Sosyal Politikalar Başkanlığı üyeleri, İlçe de yaşayan yaşlıları evlerinde ziyaret ederek hayır dualarını aldılar. Ziyaretler hakkında konuşan Sosyal Politikalar Başkanı Murat Yaraşır, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve gençlerimize verdiğimiz önemi, geçmişimizin sigortası, bilgi ve tecrübeleriyle bizlere rehber olan yaşlılarımıza da göstermeli, onları el üstünde tutmalıyız. Hepimizin ortak paydası insan olmaktır ve bir gün hepimiz yaşlanacağız.Yaşlılarımızın ne kadar değerli olduğunu sadece özel günlerde değil her zaman hatırlatmalı ve yaşama sevinçlerine ortak olmalıyız” dedi.

 

104 YAŞINDA PARTİYE ÜYE OLDU

 

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı Sosyal Politikalar Başkanlığı üyeleri ziyaretleri esnasında İlçenin en yaşlarından olan 104 yaşındaki Mevlüde Özdemir’i partiye üye yaptılar. Kendi isteğiyle partiye üye olan Mevlüde Özdemir, mutluluğunu yaptığı Rabia işaretiyle ifade etti.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10