Kurslara başvurular uzatıldı

Çerkezköy Belediyesi'nin Kültür ve Sanat kurslarından olan Step Aerobik ve Plates kursuna vatandaşların yoğun talebi karşısında başvurular Kasım Ayı'nın ilk haftasına kadar uzatıldı.

Çerkezköy 5.10.2016 19:32:00 0
Kurslara başvurular uzatıldı

KAYITLAR 7 KASIM’DA BAŞLAYACAK
 

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 18 branştan oluşan Kültür Sanat Kurslarının başvuruları tamamlanırken Step, Aerobik ve Plates Kursuna vatandaşların yoğun talebi karşısında başvuru süresi uzatıldı. Kasım Ayı’nın ilk haftasına kadar başvuruların uzatıldığı ve kurs eğitimleri 7 Kasım Pazartesi günü başlayacağı belirtildi. Yetkililer, başvuru yapmak isteyen vatandaşların bir adet kimlik fotokopisi ve iki adet fotoğraf ile birlikte Belediye halk masasına gelerek müracaatlarını yapmalarını istedi. Yetkililer “ İki seanstan oluşacak Step, Aerobik ve Plates kursunda çalışan vatandaşların da düşünülerek birinci kurs sabah 09:00’da başlayıp 10:30’da bitecek. İkinci kurs ise akşam 19:00’da başlayıp 20:30’da bitecek” dedi.

 

SERVİS KALDIRILACAK

 

Yetkililer, Kızılpınar ve Veliköy Mahallelerinden kursa katılmak isteyen vatandaşlar için de servis imkanı sunulacağını, eğitimlerinin Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde bulunan Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim ve Kültür Sanat Merkezi’nde verileceği, kursa katılan kursiyerler  için Belediye Hizmet Binası önünden servis kaldırılacağını da belirttiler.

 

Haber / Seyit SÜREN.


0282 726 91 91
0282 747 65 10