Mesaiye Çerkezköy'den başladı

Mesaisine sabahın erken saatlerinde başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak danışmanları Şeref Çetin ve Neşat Erdoğan ile beraber Çerkezköy  ve Saray ilçelerinde  bazı i

Çerkezköy 6.10.2016 19:51:00 0
Mesaiye Çerkezköy

ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın da eşlik ettiği ziyarette vatandaşlarla sohbet edip, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Özcan Sokakta yapılan çalışmaları inceleyen Albayrak,  daha sonra da Devlet Su İşleri tarafından yapılan Hükümet Caddesi Köprüsü ve Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılan düzenlemeleri inceledi.Yıldırım Beyazıt Mahallesi Kavakdere dere ıslahının  ihalesinin  yapıldığını belirten Başkan Albayrak  burada kısa süre içerisinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin çalışmalara  başlayacağını kaydetti. Akay, Çerkezköy Belediyesi tarafından tadilatı devam eden Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezinde de incelemelerde bulundu.

 

SARAY İLÇESİNE GEÇTİ

 

Çerkezköy’den ayrıldıktan sonra Saray’a geçen Albayrak, Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Nazmi Duygu’yu işyerinde, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ı ise makamında ziyaret etti.  Albayrak Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt yapılan Güneş, Ayvacık  ve asfalt çalışmaları  devam edilen 100.yıl Atatürk Caddesinde incelemelerde bulundu. Karabürçek Mahallesinde Sathi kaplama yapılan yolu da inceleyen Başkan Albayrak vatandaşlarla sohbet etti. Muhtar Fikret Özer de Başkan Albayrak'a  teşekkür ederek memnuniyetini bildirdi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10