1.Amatör Ligde 3.hafta oynanacak

Tekirdağ 1.Amatör Küme A ve B Grubu'nda üçüncü hafta karşılaşmaları hafta sonunda oynanacak.

7.10.2016 19:06:00 0
1.Amatör Ligde 3.hafta oynanacak

A GRUBUNDA DÖRT KARŞILAŞMA OYNANACAK

 

A grubunda haftaya lider giren Malkara 14 Kasımspor ligden çekilen Çitflikönüspor karşısında 3-0 hükmen kazanacak. Ligde puan kaybı yaşamayan Sağlamtaşspor ise evinde yine puan kaybı yaşamayan ve üçüncü sırada bulunan Tekirdağ Kartalspor’u konuk edecek. Sağlamtaş Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Oynadığı iki karşılaşmayı da kazanarak averajla dördüncü sırada yer alan Müreftespor ise deplasmanda üç puanı bulunan Kaptan Barbarasspor’a konuk olacak. 13 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak. Günün bir diğer karşılaşmasında ise Akçeşmespor ile Hürriyet Yıldız Gençlikspor karşı karşıya gelecek.  13 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

 

PAZAR GÜNÜ 14.00’DE

 

Temsilcilerimizin yer aldığı B Grubu’nda ise haftaya lider durumda giren Doğanspor evinde bir diğer temsilcimiz Çerkezköy 1923 Gençlikspor ile karşı karşıya gelecek. Çerkezköy Doğanspor geçtiğimiz hafta Korespor’u 10-0 mağlup ederken, Çerkezköy 1923 Gençlikspor ise evinde Büyükyoncalıspor’u uzatma dakikalarında attığı gollerle 2-1 mağlup etmesini bildi. Çerkezköy Doğanspor ile Çerkezköy 1923 Gençlikspor Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda karşı karşıya gelirken, karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak.

 

DOĞANSPOR’DA HEDEF GALİBİYET

 

Çerkezköy Doğanspor Başkanı Kazım Asbaş karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu. Evinde konuk edecekleri rakiplerini mağlup ederek yoluna kayıpsız devam edeceklerini kaydeden Asbaş “ Bu sezon lige çok iyi bir başlangıç yaptık. Bu başarımızı devam ettirmek istiyoruz. Takımımız hocası ve oyuncuları ile oturmuş bir takım olduğunu iki maçta göstermiştir. Takım olarak bu yıl hedefimiz Süper Amatör Ligdir. Bu nedenle puan kaybetmemeye özen göstereceğiz ve her maça üç puan parolası ile çıkacağız” dedi.

 

FEVZİPAŞASPOR EVİNDE

 

Bu sezon lige iyi başlayan bir diğer temsilcimiz Çerkezköy Fevzipaşaspor ise evinde Çorlu Korespor’u konuk edecek. Ligin ilk karşılaşmasında Çorluspor’u evinde farklı geçen temsilcimiz ikinci hafta karşılaşmasında ise deplasmanda Çorlu Balkanspor karşısında son dakikalarda bulduğu golle galibiyete uzanmıştı. Çerkezköy Fevzipaşaspor ligde iki karşılaşmada altı puan toplayarak ikinci sırada yer alırken, Çorlu Korespor ise puanla tanışamadı. Pazar günü Veliköy Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak.

 

ZORLU KARŞILAŞMALAR OYNANACAK

 

Çerkezköy Doğanspor ve Fevzipaşaspor’u takibini sürdüren Ergenegücü Ulaşspor deplasmanda üç puanla dördüncü sırada yer alan Büyükyoncalıspor’a konuk olacak. Pazar günü saat 14.00’de başlayacak olan zorlu karşılaşma Saray Sahası’nda oynanacak. Çorlu derbisinde ise Sağlık Mahallesispor ile Vakıflar Güvenspor karşı karşıya gelecek. Ligde Sağlık Mahallesispor’un üç, Vakıflar Güvenspor’un ise bir puanı bulunuyor. Pazar günü Ergene Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Bu sezon lige kötü başlayarak iki hafta sonunda puanla tanışamayan Çorlu Trakya Balkanspor evinde bir puanı bulunan Çorluspor’u konuk edecek. Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma 14.00’de başlayacak.

 

Haber / Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10