CHP'den İtfaiyeciler haftası ziyareti

İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe yönetimi İtfaiye Müdürlüğü personelini gece nöbetinde ziyaret etti.

Çerkezköy 7.10.2016 19:07:00 0
CHP

GECİKTİKLERİ İÇİN ÖZÜR DİLEDİ

 

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İtfaiye Haftası dolayısıyla İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti. Gece nöbetinde itfaiye personelinin itfaiye haftasını kutlayan Engin Camcı, “itfaiyecilik mesleği çok kutsal bir meslektir. 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasından kutlanan İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla sizleri ziyaret etmek istedik. Geçtiğimiz hafta yoğun programımız dolayısıyla gelemedik. Bunun için sizlerden özür diliyoruz" diye konuştu.

 

ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLEDİ

 

İtfaiye ekiplerinin, vatandaşların güvenliği ve huzuru için mesai saati gözetmeden çalıştığını ifade eden Camcı, “Ziyaretimizde bizimle içtenlikle ilgilenen tüm personele teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

 

YETKİLİLERE BİLDİRECEĞİZ

 

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve Yönetimi, İtfaiyecilerin sıkıntı ve taleplerini dinlerken, yaklaşan soğuk havalar nedeniyle ısınma konusunda tedirginlikleri olduğunu belirten personel'e ‘Bu konuyu en acele şekilde yetkililere bildireceğiz’ cevabı verildi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10