Lezzet Durağı Barbaros Caddesi'nde açıldı

Lezzet Durağı, Barbaros Caddesi üzerinde bulunan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi binasının altında düzenlenen açılış töreni ile Çerkezköylülere hizmet sunmaya başladı.

Çerkezköy 7.10.2016 19:07:00 0
Lezzet Durağı Barbaros Caddesi

KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Dün saat 15.00’de düzenlenen açılışa CHP Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Avukat Hasan Keçe, esnaflar ile Arzu Nezihi Albayrak çiftinin yakınları katıldı. Açılış öncesi yeni işletmenin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan CHP Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Avukat Hasan Keçe “ Çerkezköy Böyle nezih ve hoş bir işletmede vatandaşlarımız aileleri ile birlikte yemek yeme imkanı bulacaklar. İşletmenin Çerkezköy’e kazandırılmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Arzu ve Nezihi Albayrak çiftine bol kazançlar diliyorum” diye konuştu.

 

AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

İşletmenin açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından katılan misafirlere işletme tarafından ikramda bulunuldu.   Açılışta kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür eden işletmeciler Arzu-Nezihi Albayrak çifti “İşletmemizde çorba çeşitleri, sulu yemekler, ev yemekleri, ızgara çeşitleri bulunuyor.

 

Ayrıca günlük tatlılarımız da mevcuttur. Lezzetin vazgeçilmez yeri olan Lezzet Durağı’nda Çerkezköy halkına en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10