Başhekim'den bilgilendirme ziyareti

Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gülay Sarıçam, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

Çerkezköy 7.10.2016 19:08:00 0
Başhekim

550 PERSONEL ÇALIŞIYOR

 

Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Gülay Sarıçam, Çerkezköy Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Fatih Can Mert ile birlikte Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret etti. Çerkezköy Devlet Hastanesinde 253’ü kadrolu olmak üzere toplam da 550 personelin çalıştığını ifade eden Başhekim Sarıçam, “6 Pratisyen Hekim ve 48 Uzman Hekimimizle vatandaşlarımıza elimizden gelen hizmetin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Ekim ayı itibari ile Göğüs Hastalıkları servisi ile Ortopedi servisini hizmete açtık. 15 Ekimden itibaren Palyatif Ünitesini de faaliyete geçirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.

 

İLÇENİN VİZYONU OLMUŞ DURUMDA

 

Gerçekleşen ziyaretten dolayı Başhekim Op.Dr.Gülay Sarıçam ile Müdür Yardımcısı Fatih Can Mert’e teşekkür eden Kaymakam Metin Kubilay, “İlçemizde yeni faaliyete giren Devlet Hastanemiz ilçemizin vizyonu olmuş durumda. Hastanemiz sadece İlçemize değil günlük olarak çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşlarımıza da hizmet vermektedir” ifadelerine yer verdi.

 

TAMAMLANMASI TALİMATINI VERDİ

 

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Hastane otoparkının da bir an önce tamamlanması içinde talimat vererek, hastane personeline çalışmalarında başarılar diledi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10