Doğaspor ikinci devre açıldı

 1.Amatör Küme B gurubunda mücadele eden temsilcilerimiz Doğanspor ile Çerkezköy 1923 Gençlikspor derbi maçında karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk devresini 1-0 mağlup kapatan Çerkezköy

10.10.2016 20:27:00 0
Doğaspor ikinci devre açıldı

ÇERKEZKÖY’DE OYNANDI

 

1.Amatör Küme B gurubu 3.hafta karşılaşmasında Çerkezköy Doğanspor ile Çerkezköy 1923 Gençlikspor takımları karşı karşıya geldi. Mustafa Uğraş Stadında Pazar günü saat 14.00’da başlayan karşılaşmaya ev sahibi Doğanspor Günay, Kenan, Bahadır, Naim, Alper, Ferhat, Onur, Ferhat Şenel, Oğuzkan, Cengiz ve Ahmet ilk on biri ile başlarken, rakip Çerkezköy 1923 Gençlikspor ise Hüseyin, Muhammet, Emre, Kadir, Haluk, Yasin, Yusuf, Ynus, Doğukan, Ramazan ve Önder ilk on biri ile çıktı. Zorlu karşılaşmaya taraftarlar yoğun ilgi gösterirken, maça iyi başlayan Doğanspor geliştirdiği ataklarda galibiyet golünü aradı.

 

1923 ÖNE GEÇTİ

 

Karşılaşmanın 20.dakikasında gelişen Doğanspor atağında Ahmet ceza alanı dışında topla buluşarak ceza alanı içine girdiği esnada bekletmeden ortasını yaptı. Gelen topu iyi takip eden Oğuzhan’ın kafa vuruşu ağlarla buluşsa da yan hakemin ofsayt bayrağı ile gol geçersiz sayıldı. Rakibinin üstüne geldiği dakikalarda kontra ataklar geliştiren 1923 Gençlikspor golü buldu. Karşılaşmanın 26.dakikasında 1923 Gençlikspor takımı aradığı gole ulaştı. Orta alandan gelen pası iyi takip eden Ramazan topla buluşarak ceza alanına yöneldi. Sol çaprazdan düzgün ve sert bir şut çeken Ramazan topu filelerle buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi.

 

BERABERLİK İÇİN YÜKLENDİ

 

Rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koymasına rağmen mağlup duruma düşen Çerkezköy Doğanspor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. 35’inci dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Onur’un vuruşunu kaleci Hüseyin mükemmel çıkardı. 38’inci dakikada sakatlanan Doğanspor’un kalecisi Günay’in yerine Alkan oyuna dahil edildi. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı.

 

DOĞANSPOR ETKİLİ OLDU

 

Karşılaşmanın ikinci devresine baskılı başlayan Çerkezköyspor Doğanspor sağlı sollu ataklarla beraberlik için yüklendi. Rakip kaleyi abluka altına alan Doğanspor beraberlik golüne ise Doğukan ile ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Doğukan şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 1-1 yaptı. Rakibi karşısında beraberlik golünü bulan Doğanspor kısa bir süre sonrada Onur’un ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti.

 

LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

 

Rakibinin oyun disiplininden kopmasını iyi değerlendiren Çerkezköy Doğanspor son dakikalarda Mehmet Ömer Bozkurt ile sonuca giderek farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın ilk devresini önde tamamlayan Çerkezköy 1923 Gençlikspor kalan dakikalarda varlık gösteremedi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköy Doğanspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu galibiyet ile Çerkezköy Doğanspor puanını 9 yaparak liderliğini sürdürürken, Çerkezköy 1923 Gençlikspor ise üç puanda kaldı.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10