Canlara çirkin provokasyon

Çerkezköy Fevzipaşa Mahallesi Şükrü Ağa Sokak'ta alevi vatandaşların yaşadığı apartmanların kapılarına ve duvarlarına kırmızı boya ile çarpı işareti ve ölüm yazılması

Çerkezköy 10.10.2016 20:49:00 0
Canlara çirkin provokasyon

GÖRENLER ŞOK OLDU

 

Ülkede tırmanan terör olaylarına karşı güvenlik güçlerinin kararlı tutumu karanlık elleri devreye sokuyor. Sabah erken saatlerinde işlerine gitmek için evden çıkan mahalle sakinleri evlerinin duvarlarında ve kapılarda kırmızı çarpı işaretini görünce yetkililerden yardım isterken, CHP Tekirdağ Milletvekili Dr.Candan Yüceer’in sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı fotoğrafta yer alan iğrenç ve provokasyon kokan fotoğraf görenleri şoke etti.

 

FAİLLERİN BULUNMASINI TALEP ETTİ

 

Aş ve iş umuduyla 81 ilden insanın kardeşçe yaşadığı Çerkezköy’de yaşanan bu iğrençliği sosyal medya hesabından dile getiren Yüceer “ Çerkezköy’de alevi yurttaşlarımızın yaşadığı evleri işaretleyip, nefret suçunu işleyenler provokasyonları amacına ulaşmaması için bir an önce bulunmalıdır” diyerek bu çirkin provokasyonu yapan karanlık ellerin emniyet güçleri tarafından bir an önce bulunmasını talep etti.

 

SALDIRIYI KINADILAR

 

CHP Tekirdağ Milletvekili Dr.Candan Yüceer’in bu paylaşımına yüzlerce kişi tepki göstererek yaşanan çirkin saldırıyı kınadı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10