Türkan Saylan'ın adı bu merkezde yaşayacak

Gazi Osman Paşa Mahalle'sinde bulunan ve Çerkezköy Belediye Meclisi tarafından Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi adı verilen Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür

Çerkezköy 13.10.2016 20:07:00 0
Türkan Saylan

MÜDÜRLÜK YENİ YERİNDE OLACAK

 

Gazi Osman Paşa Mahallesinde Çerkezköy Belediyesine ait olan, bir dönem aş evi ve kreşi olarak faaliyet gösteren bina alınan karar neticesinde Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Hizmet Binası olarak kullanılacak. Öte yandan Çerkezköy Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kültür Sanat Kurslarına da ev sahipliği yapacak olan binaya Çerkezköy Belediyesi Ekim ayı meclis kararı neticesinde Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi adı verildi. İki katlı olan ve bir katının Kültür Sanat kursları için ayrıldığı binanın diğer katı ise Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne tahsis edilerek, Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü artık Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi’nde faaliyet gösterecek.

 

15 EKİM’DE AÇILIŞI GERÇEKLEŞECEK

 

Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi için 15 Ekim Cumartesi günü saat 13:00’da açılış töreni gerçekleştirileceğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Cumartesi günü açılışını yapacağımız Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi’ne tüm halkımız davetlidir” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10