"Provokatörler amaçlarına ulaşamayacaklar"

Çerkezköy Haber Gazetesi'nin "Canlara çirkin provokasyon" haberi ile gündeme getirdiği ve Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer'in sosyal medya hesabından paylaştığı

Çerkezköy 13.10.2016 20:11:00 0
 

SÖYLEMLERİ KINADI

 

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer’in gündeme getirdiği olay hakkında açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı tarafından yapılan açıklamada, Alevi yurttaşların evlerine provokatörler tarafından yazılan nefret söylemleri kınandı. Camcı “ Alevi yurttaşlarımızın evlerine bu tarz nefret içerikli yazıların yazılmasını kınıyoruz. Bunu yazan provokatörlerin de en yakın zamanda açığa çıkarılması için elimizden geleni yapacağız. Bizler Türkiye Cumhuriyeti içerisinde kardeşçe yaşamak için mücadelemizi vermeye devam edeceğiz. Kimsenin gücü bu tarz provokasyonlar ile bizleri birbirimizden ayırmaya yetmeyecek. Toplumda kaos yaratmaya çalışan provokatörler amaçlarına ulaşamayacaklar” dedi.

 

ÇAĞRIDA BULUNDU

 

Çerkezköy halkını birlik ve beraberliği de davet eden Camcı “ Vatandaşlarımızı bu tarz yıkım ve nefret söylemleriyle karartılmaya çalışılan geleceğimize, kardeşliğimize, bir arada yaşama istencimize sahip çıkmaya çağırıyor; Çerkezköyümüzü ırkçı, mezhepçi nefret söylemlerine teslim etmeyeceğimizi ilan ediyoruz" dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10