Özel insanlara anlamlı etkinlik

Metin Müzik Organizasyon firması sahibi Metin Arabacı, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi üyelerine jest yaparak yemekte ağırladı.

Kapaklı 16.10.2016 19:52:00 0
Özel insanlara anlamlı etkinlik

300 KONUK AĞIRLANDI

 

Düzenlenen programa Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, MHP İlçe Başkanı İsmail Türker, Kapaklı Belediyesi Meclis Üyeleri, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, AK Parti Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Nezahat Erdoğan, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakna, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, engelliler ve aileleri ile muhtarlar katıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Programda konuşma gerçekleştiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı” Engelli bireylerin sosyal yaşama olan adaptasyonlarının sağlanması için bu gibi organizasyonlar önemlidir. Bu programı gerçekleştiren Metin Arabacı’ya da teşekkür ediyorum” diye konuştu. Mandalı Çerkezköy’de açılışı gerçekleştirilen Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi'nin Çerkezköy'e değer katacak bir proje olduğunu kaydederek, Kapaklı’ya da benzer projelerin kazandırılacağını kaydetti.

 

15 GÜN İÇİNDE ÇÖZÜLECEK

 

Yaklaşık 1.5 dönümlük bir alanı kamu yararına çalışan derneklere tahsis edeceklerini söyleyen başkan Mandalı, “Düşündüğümüz alanda 600 metrekarelik  bir alanın kamulaştırılması gerekiyor. Elimizdeki imkanlar kısıtlı olduğu için Büyükşehir Belediyemizle birlikte bu projemizi 2017 sonuna kadar gerçekleştirmiş olacağız. Atatürk Mahallesindeki yaşanan su sorununa da değinmek istiyorum. Bu konuyu ilgili yerlere ilettik. Bar basıncı artırılacak. 15 gün içerisinde sorun çözülmüş olacak. Bu işler belediye bünyesinde iken 3-4 günde çözülüyordu. Şimdi haftaları buluyor” dedi.

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

 

Metin Arabacı’nın her zaman engellilerin yanında olduğunu ve olmaya da devam edeceğini kaydeden Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, " Belediye Başkanımız İrfan Mandalı Bey ise bizler için bir yaşam alanı kurulacağını ifade etti, şimdiden kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu. Emrah Meloğlu'nun sahne aldığı programda konuklar ve özel insanlar canlı müzik eşliğinde ikram edilen balıkları yerken program sonuna kadar gönüllerince eğlendiler.

 

Haber / Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10