Merkezin mutlu günü

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü haber merkezinde uzun yıllardır görev yapan Hasan Dağıstanlı hayatını Ebru Evünç ile birleştirdi. Düğüne Çerkezköy İlçe Emniyet MüdÃ

Çerkezköy 16.10.2016 19:53:00 0
Merkezin mutlu günü

MESLEKTAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI

 

Önceki akşam Çerkezköy Polisevinde düzenlenen düğüne Çerkezköy İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya, İlçe Emniyet  Müdürlüğü Trafik Şube Müdürü Şakir Oda, İlçe Emniyet Müdürlüğü Büro Amirleri ile Polis Memurları, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez, Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkan Yardımcısı Nuran Yeşil ile Dağıtstanlı ile Evünç ailesi katıldı.

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

 

Saat 19.00-23.00 saatleri arasında gerçekleşen düğün, gelin ve damadın alkışlar eşliğinde salona gelmesiyle başladı.  Davetlilerin alkışları arasında ilk danslarını yapan Hasan-Ebru Dağıstanlı çifti sonra yine alkışlar eşliğinde pasta kesti. Pasta kesiminin ardından takı törenine geçilirken, davetliler çifte hayırlı olsun temennisinde bulundu ve hediyelerini verdi. Takı töreninin sonunda Hasan-Ebru Dağıstanlı çifti çalışma arkadaşları ve davetlilerle birlikte, oyun havaları eşliğinde gönüllerince eğlendi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10