Tanyeri'den Kuş'a tam destek

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri düzenlediği basın toplantısında, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası eski Başkanı YaÅ?

Çerkezköy 16.10.2016 19:55:00 0
Tanyeri

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çerkezköy’de servis araçları için çok büyük çalışma sarf eden Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası eski Başkanı Yaşar Kuş’a da teşekkür eden Tanyeri “ Eski Başkan Yaşar Kuş yıllarca servisçilere hizmet etmiş, tüm problemlerin çözümünde odak noktası olmuştur” diye konuştu. Tanyeri, Yaşar Kuş'un mahkumiyet sürecinin tamamlandıktan sonra başarılı işlere imza atacağını düşündüğünü ifade etti.

 

“İSTİŞAREDE BULUNUYORUZ”

 

Düzenli olarak her yıl istişare toplantısı gerçekleştirdiklerini kaydeden Tanyeri “ Dernek üyeleri ile birlikte daha emin adımlarla hedeflere ulaşmak ve sorunların çözüme kavuşturulması için bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Servisçi esnafını yakından ilgilendiren sorunlar ile menfur terör olayları yer alıyor. Öncelikle Güney Doğu'da düzenlenen hain terör saldırısında şehit olan vatan evlatlarına Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı yaralılara da acil şifalar dilerim” dedi.

 

“İHLAL ETME GİBİ LÜKSLERİ OLMAYACAK”

 

Aralık ayında gerçekleştirilecek olan ve servisçileri de yakından ilgilendiren ihale hakkında da konuşan Tanyeri “Bölgemizde bölgesellik kurallarına uymayan bazı firmalar var.Aralık ayında yapılacak ihalenin ardından bölgesellik kurallarını ihlal etme gibi lüksleri olmayacak. Ayrıca ihalenin şimdiden servisçi esnafına hayırlı olmasını diler, yardımlarını eksik etmeyen Çerkezköy Kaykamakamı Metin Kubilay’a İlçe Emniyet Müdürümüz Murat Ogan’a ve Tekirdağ Meclis Üyesi Akın Yılmaz'a teşekkürlerimi sunarım" dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10