71 günlük hayat mücadelesini kazandı

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi'ne bilinci kapalı ve koma halinde gelen 74 yaşındaki Lütfiye Topbaş, yoğun bakımdaki 71 günlük tedavisinin ardından önceki gün normal odaya alındı.

Çerkezköy 17.10.2016 13:57:00 0
71 günlük hayat mücadelesini kazandı

RAHATIM YERİNDE

Çanakkale’de rahatsızlandıktan sonra Çerkezköy Özel İrmet Hastanesine sevk edilen 74 yaşındaki Lütfiye Topbaş 71 günlük yoğun bakım ünitesi tedavisinin ardından normal odaya alındı. Evde rahatsızlandıktan sonra hastaneye kaldırıldığını kaydeden 3 çocuk annesi Lütfiye Topbaş “Orada hastaneden hastaneye sevk etmişler. Bilincim kapalı ve koma halinde Özel İrmet Hastanesine kaldırılmışım. Şimdi Allah’a şükür iyiyim. Aklımda rahatım da yerinde” dedi. Tedavi sürecinde kendisi ile yakından ilgilenen hastane yetkililerine teşekkür eden Topbaş, gazetecilerden de akülü tekerlekli sandalye isteğinde bulundu.

“ŞUURU KAPALI VE KOMA HALİNDEYDİ”

Özel İrmet Hospital Hastanesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Yasin Esen hastanın hastaneye bilinci kapalı ve koma halinde geldiğini kaydederek “ Hastamız kısa sürede akut böbrek yetmezliği geçirmiş, Çanakkale’de diyalize alınmış, 5.diyalizi esnasında kalbi durmuş, 15 dakika kalp masajı yapılarak hayata döndürülmüş. Hastanemize geldiğinde ise şuuru kapalı ve koma halindeydi. Uzun bir tedavi sürecinin ardından hastamız bugünlere geldi” diye konuştu.

“HASTAMIZI TABURCU EDECEĞİZ”

Esen “ Hastamızın böbrekleri normal çalışır duruma geldi. Yetersiz nefes alıp vermesini de ortadan kaldırdık.kendisine konuşma valfi takarak normal hayatla bütünleşmesini sağladık. Yoğun bakımda geçen 71 günün ardından hastamızı normal odaya aldık. Hastamızı önümüzdeki günlerde taburcu edeceğiz” dedi.

Haber/Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10